![]() |
Cevap: Dibe Vurduk
[QUOTE=ayazoğlu;560871]Hocam senin sucun yok istediğin futbolcuları fiyatı yüksek diye almayan yönetimin ayıbıdır bu[/QUOTE]
[B]Transferlerde tek yetkili Bülent Uygun. Yönetim karışmıyor.[/B] |
ne üzgünü be hiç üzgünmüş gibi bir duruşu varmıydı dün maçtan sonra ligi geçen seneki gibi kolay sandılar bjk ts ve sivas olacağı buydu.
|
geçen sezondan süre gelen bir düşüş var.geçen sezonki gaziantep maçından sonra oyunumuz çok değişti bir türlü galip gelemiyoruz ve bu durum hala devam ediyor.inşallah en kısa zamanda(bugünden itibaren) takım eski havasına kavuşur
|
herşeyi denizli ,vede bursa maçları gösterecek ya hayal aleminde gezmeye devam edeceğiz
Yada acı gerçekelerle yüzyüze gelip radikal kararlar alacağız |
Bizmi Dibe vurduk yok hocam ne alakasi var, Dibe vuran senin taktigin, yaptigin transfer arti bilgi birikimin senin bu ise noktayi koyacagina inanmiyorum, batsan da dibe de vursan da Sivasta sivasspor taraftarindan cok Bülentciler oldugu müddet sirtin yere gelmez. Bilocular seninle hoca mezara kadar kontrat yapmislar ....... sana hic bir sey olmaz Hoca sen nerdeysen Bilocular senin yaninda orada
|
büyük yanlış yaptı bülent hoca takımdaki oyuncuları satıp daha iyi oyuncular almak istedi ama planı gercekleşmedi o yüzden sivas şuan böyle:mad::mad::mad:
|
bülent hoca bank asya 1 lig ile sözlesme falan imzaladi her halde sahaya cikarken bank asya 1 lig 1 lig bank asya diye bagiriyordu ????????????
|
herşeyi de Bülent Hoca yapmadı heralde yönetiminde sucu var:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
bırak ya bırak allah askına siz nasıl sivasspor taraftarısınız.
|
ulan her maçtan sona aynı açıklamalar bıktık usandık bizde insanız yönetim diorki, istesin hocamız alalım oyuncu suç kimde anlamadım gitti
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25. |