![]() |
Cevap: Ayrılmayı Düşünüyor Mu?
bülent hocanın gitmesini isteyenleri sivas düşmanı olarak görüyorum ben bu saatten sonra hoca degısıklıgı mantıklımı sizce bülenthoca giderse sivasın halidahada kötüye gidecek veligden düşecek bu sezon bülent hoca kalmalı sezon sonunda baktı işler yolunda gitmiyor o zaman duruma gör değişiklik yapılır inş denizli maçından güsel bi sonuçla dönerizde rahatlarız biraz
|
Bence bu konunun açılması en büyük yanlış günlerdir taraftarın ikiye bölündüğü yetmiyormu birde bu konuyu açıp horoz döğüşümü yaptırıyorsunuz millete
Artık bülent uygun konusunu kapatıp maçlarımıza bakalım |
[B]Herzaman Bülent Hocanın Arkasin'dayim Gecen Sezon Kral'di Bu Sezon Kral Yamak'i Deil Kendimize Yakısani Yapalım Yanlız Bırakmıyalım Bületn Hoca'yi..[/B]
|
[QUOTE=izmiriyigidosu;561849]bülent hocanın gitmesini isteyenleri sivas düşmanı olarak görüyorum ben bu saatten sonra hoca degısıklıgı mantıklımı sizce bülenthoca giderse sivasın halidahada kötüye gidecek veligden düşecek bu sezon bülent hoca kalmalı sezon sonunda baktı işler yolunda gitmiyor o zaman duruma gör değişiklik yapılır inş denizli maçından güsel bi sonuçla dönerizde rahatlarız biraz[/QUOTE]
bende bülent uygunun gitmesini isteyenleri sivas düşmanı olarak lanse edenleri bende sivas düşmanı olarak görüyorum |
[B]HOCAM SENİN KREDİN HİÇ BİTMEZ BU TAKIMDA SORUN SENDE VEYA TEKNİK HEYETTE DEĞİL.SORUN FUTBOLCULARDA DEFANS VE FORVET HATTINDA......[/B]
|
[QUOTE=üçyıldız58;561851]Bence bu konunun açılması en büyük yanlış günlerdir taraftarın ikiye bölündüğü yetmiyormu birde bu konuyu açıp horoz döğüşümü yaptırıyorsunuz millete
Artık bülent uygun konusunu kapatıp maçlarımıza bakalım[/QUOTE] [B]Bu haber bizim kendi yani sivasspor.com özel haberi değil açtıgımız bir anket hiç değil Hocamızın kendisinin basına vermiş oldugu haber. Horoz döğüşü gibi bir niyetimiz yok ve zaten hiç zaman da olmamıştır.[/B] |
[B]Bu sorunlar her takımda olabilicek sorunlar ve Bülent hocanın kalması tabiki onsuz Sivasspor şuanki durumda düşünülemez...[/B]
|
o kadar basarı yasattı sivasın adını tüm avrupaya duyurdular ne gitmesi bi< tepkimizi veririz hocanın ne günahı var transferler yapılmadı
YARIN BİZİM İÇİN LİG YENİ BAŞLIYOOOOOOOOR |
sakin hocam bu takimi birakirsan bizim duzelecegimiz varsa bi sene surer oda duzeriz
yani sakin birkma duzeltecek bkisi var oda sensin yarida iki takviye yaparsin olur biter eski gunlere doneriz bundan eminiz biz seninle basariya alistik hocaaammmmmmm I LOVE YOU BULENT |
SuanBülent hoca giderse Sivasspor kendini daha kolay kolay toparlayamaz.ama Bülent hocaninda cok yanlislari var,insaalah hatalarinida görmüstür ve devre arasi yeni takviyeler yapar.Ama simdilik bülent hocanin kalmasi taraftariyim.Eger o gidecek olursa Süperligde okülüp senin bu külüp benim diye dolasan hocalara kaliriz, sonumuz konyaspor gibi olur...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:39. |