SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ankarasporlu Futbolculara Özel Transfer izni (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27228)

yigido Atilla 16.09.2009 01:59

Cevap: Ankarasporlu Futbolculara Özel Transfer izn

[QUOTE=besyo_cu;561943][B]Aman hocam dur ne Baki si şaka diyorsun sanırım :)[/B][/QUOTE]

hayir saka yapmiyorum servette bize gelmeden sevete kazma diyorlardi sonra ne oldu her kes biliyor, bakide BJK da oynadi yeterince tercübeye sahip tabiki BJK ile sivassporda oynamak cok farkli. Büyük takimda 2 hata yapan futbolcuyu medya bitiriyor v futbolcu öz güvenini kaybediyor,ama anadolu klüblerinde oynamak futbolcular icin fazla stres ve baski olmadigi icin daha rahat oynuyorlar tam bir görev adami Sivassporda oynarsa cok faydali olacagina inaniyorum

yasinle bakiyi kiyaslamak dogru degil, yasin FB de kac mac oynadi ?? Birde ikisinin futbol alt yapisini karsilastirdigimizda baki cok cok agir basar

Abdullah DuMaN 16.09.2009 02:03

[B]Aydın ve neca iyi olur aslında[/B]

Besyo_cu 16.09.2009 03:18

[QUOTE=yigido Atilla;561947]hayir saka yapmiyorum servette bize gelmeden sevete kazma diyorlardi sonra ne oldu her kes biliyor, bakide BJK da oynadi yeterince tercübeye sahip tabiki BJK ile sivassporda oynamak cok farkli. Büyük takimda 2 hata yapan futbolcuyu medya bitiriyor v futbolcu öz güvenini kaybediyor,ama anadolu klüblerinde oynamak futbolcular icin fazla stres ve baski olmadigi icin daha rahat oynuyorlar tam bir görev adami Sivassporda oynarsa cok faydali olacagina inaniyorum

yasinle bakiyi kiyaslamak dogru degil, yasin FB de kac mac oynadi ?? Birde ikisinin futbol alt yapisini karsilastirdigimizda baki cok cok agir basar[/QUOTE]

[B]Hocam ben baki gibi bir kazma ötesi topcuyu sahaya değil trübüne bile sokup maç izlettirmem. Yıkım ekibi gibi bir oyuncu.

Sizin kendi görüşünüze saygım sonsuz ama bana göre Baki dediğim gibi birisi.[/B]

metin 07 16.09.2009 03:27

[QUOTE=yigido Atilla;561925]Baki mercimek Ankarada kaldimi yoksa Ankaragücüne mi gitti ?? Ankarasporda kaldi ise dafans hattina Düsünülmeli Alt yapisi cok saglam yanilmiyorsam Arsenalin alt yapisinda yetismis bir futbolcu[/QUOTE]
[B]
BAKİ mi?!! :D o kadar kafayı yediklerini sanmıyorum bizim yöneticilerin...:)

Onun alt yapısı sağlam olsa nolur?:D üst yapısı çürük olduktan sonra:D...[/B]

atrium58 16.09.2009 03:48

Özellikle yabancı oyuncuların tamamı alınmaya çalışılmalı hepside çok iyi. Bizim takımdaki yabancıları rahat keserler. Hadi hayırlısı inşallah şu mübarek günde dualarımız kabul olur..

vexol58 16.09.2009 03:50

[QUOTE=GokhanTurna;561922][B]Defans:[/B] Erich Brabec ve Ömer Aysan Barış
[B]Orta Saha:[/B] Aydın Karabulut,Fernandes Neca ve Teo Weeks
[B]Forvet:[/B] Tita Dos Santos

Eğer alınırsa bunlar işimize yarayabilir. Ya bedava gelcekler yada yarı fiyatına satılcaklar değerlendirmek lazım[/QUOTE]

mutlak bir kaç tanesini almak gerek bunlardan..özellikle Neca çok faydalı işler yapar.sonunda talih yüzümüze gülüyormu ne???

GurbetciYigidom 16.09.2009 03:57

haydi hayirlisi bakalim insaallah yönetimimiz elini cabuk tutar ve gereken takviyeleri ankaraspordan yaparlar.Aman baki mercimek demeyin yasinin bir eside o

Salim58 16.09.2009 07:08

[B]daha ne olacağı belli değil zaman neyi gösterir beklemek gerek arkadaşlar almış vermiş transfer bile yapılmış zaman neyi gösterecek bize düşen futbolcu olacakmı veya bizim almak istediğimiz futbolcu olacakmı bunları bekleyip görelim bakalım neler olacak[/B]

kocakss58 16.09.2009 07:11

bilal kısa,neca ve tita bize uyacak oyuncular.alınırsa çok güzel olur.

Murat ARICI 16.09.2009 07:32

HİÇ KİMSE SEVİNMESİN SİVASSPOR HİÇ KİMSEYİ ALAMAZ GÖRÜN BAKIN..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:40.