SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivassporumuz-Bursaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27242)

subasi29 16.09.2009 22:50

Cevap: TSL/Sivassporumuz-Bursaspor

galibiyet alacagimiza inaniyorum,ev sahibi olmanin avantajini iyi kullanirsak neden olmasin

58ÖREN58 16.09.2009 23:01

BURSA MACINDA EGER ERSEN MARTIN VE MUSA AYDINI ILK 11 E ALMAZSA HOCA BURSAYI YENERIZ ONLAR OLURSA ILK 11DE BURSA BIZI MALESEF UZGUNUM SOYLEMEYE DILIM VARMIYOR ELIM VE KALAVYEM YAZMIYORRR

emin kara 16.09.2009 23:02

arkadaşlar denizli beraberligide takımın enazından kendilerine gelmerini saglar bundan sonraki bursa maçınıda taraftarlar olarak takımı engüzel şekilde desyekleyerek evimizde oynama avantajı ile 3 puanla tanışmış oluruz yeterki bize düşen görevimizi yapal ım haydi yigido şimdi takımının yanında olma zamanı bursa maçında sivassporumuza başarılar

shang 16.09.2009 23:11

bu maçı kazanırsak gerçekten çok büyük moral kazanmış olacağız buda bence çıkışımızı büyük oranda getirecek ama denizli maçı gibi tabiki olmaz bursa çok sağlam bi takım gerçekçi olmak gerekirse yenilmemek başarı olur galibiyette sevinçten uçarız

SenSetik 16.09.2009 23:19

öncelikle iki yıldır şampiyonluk yarışında en büyük destekçimiz olan Bursaspor ile centilmence bir maç olmasını ve daha sonra Sivassporumuzun 3 puan almasını temenni ediyorum.İnşallah kazanan biz oluruz.

Metal Gear 16.09.2009 23:23

Önce adam gibi tarafatr gelecek,stat tıklım tıklım olacak ondan sonra yeneriz diyeceğiz..

zaralı19 16.09.2009 23:24

bende denizli maçından sonra bursasporlu arkadaşlara diyordum ki siz busene güçlüsünü bu hafta dağırtırsınız bu zamana kadar yenemediniz bu hafta alırsınız hiç affetmezsiniz dedim adamlar gülüyor içim kan ağlıyor be işallah düzelir bu takım biz hep güvendik ama adamlar dalga geçiyor beşiktaşlısından tut hepsi

zaralı19 16.09.2009 23:26

[QUOTE=sensetik;562514]öncelikle iki yıldır şampiyonluk yarışında en büyük destekçimiz olan Bursaspor ile centilmence bir maç olmasını ve daha sonra Sivassporumuzun 3 puan almasını temenni ediyorum.İnşallah kazanan biz oluruz.[/QUOTE]

evet işallah dostça maç olur geçensene çok destek oldu bize ama bi ne yaptık sivas-bursa maçında adamlara top bursa diye bağrılda ama onlar bizi alkışla stada aldılar işallah busene böyle birşeyler olmaz

izmiriyigidosu 16.09.2009 23:27

sivasın denizli maçındaki futbolundan sonra biraz ümitlendim maçta defansda hata olmazsa ve bu maçtaki gibi pozisyon bol olursa inş bu maçı alacağımıza inanıyorum

oNuR 16.09.2009 23:27

[QUOTE=sensetik;562514]öncelikle iki yıldır şampiyonluk yarışında en büyük destekçimiz olan Bursaspor ile centilmence bir maç olmasını ve daha sonra Sivassporumuzun 3 puan almasını temenni ediyorum.İnşallah kazanan biz oluruz.[/QUOTE]

Cok dogru bi noktaya temas etmişsiniz.Verdiğimiz mücadelede sadece Bursaspor ve Ankaragücü taraftarından destek gördük.Stada gelen taraftarlarımızın bunu bilerek hareket etmesi gerekir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44.