![]() |
Cevap: UYAN ARTIK EY SİVASLI..!
EVET NE OLURSA OLSUN GERÇEK OLAN BİZİM SİVASLILIĞIMIZ O NEDENLEZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI TAKIMITARAFTAR GİBİ DESTEKLEME ZAMANI ONUN İÇİN BU GÜN BURSA MAÇINDA DOLU BİR STAT SUSMAYAN BİR TARAFTARLA BU İŞ NEDEN OLMASN SEGİLİ YİGİOLAR HEP DESTEK TAM DESTEK İNADINA YİĞİDO İNADINA SİVAS
|
güzel yazmissin ama bizde taraftar yok denecek kadar az bir cogunlugu nun umrunda bile degil bir yenilgiyle basakana olmadik laflar eden hocanin istifasini isteyen taraftar bozuntulari bizde bol oldukca baskasinin hatalarini konusmak o kadar önemli degil
|
bizim en büyük eksiyimiz kamooyu yaratamamak birde sivas şehri takıma sahip çıkmalı 15 bin kişilik stadı dolduramıyorsak bu takımı eleştirmeye hakkımız yok istanbuldaki bütün sivaslılar belediye maçında gelsin herkes gücümüzü görsün
|
[B]Reis İyi Yazıyon Teşekkür Ederiz Bu Yazı Hep Devam Edicektir.[/B]
|
neden sivaslı takıma sahip çıkmıyor anlamıyorum.takım şampiyonluğa oynadı yine aynı.ben bile sivaslı olmamama rağmen belki de bir çok sivaslıdan daha çok destekliyorum.taraftarlık bilinci oluşturulmalı
|
SİVASLI OLARAK HER ŞARTTA DESTEKLEMEK LAZIM SÜPER LİGDE OLMAK MÜTHİŞ BİR ŞEY HEM EKONOMİK OLARAK HEMDE ŞEHRİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ BAKIN SİVASSPOR,U BÜTÜN AVRUPA TANIDI EĞER DÜŞERSEK BUNLARIN HİÇ BİRİ KALMAZ SİLİNİP GİDERİZ ONUN İÇİN HEP DESTEK..HEP DESTEK...HEP DESTEK BAŞKA ÇARE YOKTUR***:rolleyes:
|
bu hafta hislerim hiç olmadığı kadar maçı almaya yakın oldugumuzu soyluyor. ama taraftarlar hakkında ıcımdekı hıs soyle dıyor dıyemeyecem, cunku cozemedım nasıl bı taraftara sahıbız! gelmeyenlere inat,evınde keyif yapacak olanlara inat,vefasızlara inat,3 istanbul takımı yalakası sivaslılara inat ordayız..
|
SİVAS'lı dediki FB-BJK-GS kalıcı SİVASSPOR gidici.
Hepsi yanılacaklar, SİVAS'lı takımına sahip çıksın bakalım KİM GİDİCİ-KİM KALICI. YENİ STAD YAPILSA İYİ OLACAK. |
[QUOTE=YiğidoGençlik;563234][B]Bu sezon bir kaç mağlubiyetden sonra gördükki Sivassporumuzun bir tane bile dostu yok.Medya olsun, diğer takımlar olsun, hakemler olsun, yorumcular olsun hepsi Sivasımızın bu düşüşünden büyük haz alıyorlar.En yakın örneği Denizli maçı hakem resmen maçı katletti ama bir tane gazete yazmıyor, bir tane tv de söylemiyor.Yorumcular öyle bir hava estiriyorki şimdiden takımı küme düşürdüler.Anadolu diye tabir ettiğimiz takımların geçen sene arkamızda olduğunu sanmışız ama çok yanılmışız.Bütün siteleri takip ediyorum bir kaç takım dışında hepsi bu halimizden çok zevk alıyorlar.
Bakın Sivaslı ve Sivassporlu kardeşlerim, şu anda kentimizde bile takımın aleyhinde kötü rüzgarlar estirmeye çalışıp gündem yaratanlar var, lütfen bu oyunlar ve söylemlerle gaza gelmeyelim.Herkeste gördüki takımımız Denizli maçında mükemmel bir mücadele ve güzel bir oyunla hakemin sayesinde berabere kaldı.Yani takım düzelme yolunda.Ama burda herkesin taşın altına eline sokması lazım sadece takımdan birşeyler beklemeyip, onlara Bursa maçı ile birlikte sahip çıkıp onları gerekli şekilde destekleyip, ateşleyelim.Bu takım bizim takımımız.Bu kesinle olmayacak, söylemi bile komik ama diyelim ki küme düştük, ondan sonra hiç bir takım burda gelip süper lig maçı yapmayacak hiç kimse bizden bahsetmeyecek tıpkı bugünlerde olduğu gibi unutulup gideceğiz.İşte kendimizi unutturmamak ve eski günlerimize dönebilmek için Uyanın Ey Sivaslılar.. Yarın biz Yiğido Gençlik olarak her zaman ki yerimizde takımımızı bıkmadan ve usanmadan destekleyeceğiz sizde bize katılıp takıma destek verin haydi gerçek Sivassporlular 4 Eylül Stadına..[/B][/QUOTE] [B]Sizlere katılmamak mümkün değil sivassporumuzun zor bir sürecten gectiği şu sıralarda takıma destek olma yerine köstek olanları kınıyorum sanki bülent hoca gidince yerine yenisi marketin rafında duruyor bir tane hoca alırız kurarız takımı calıştırırız gibi düşünenler var biraz sabırlı olsak her şey daha kolay çözülür.Hoş görülü,cefakar,fedakar, ve sivasspor sevdanızla sizi bir kez daha kutluyorum vede sivasta yiğido genclikle gurur duyuyorum sivasspor-antalyaspor macını kazanmak adına bir çoğunuzun ağbeyisi olarak sizden ricam bu hafta sizden 4 eylül stadyumunu cehenneme cevirmenizi rica ediyorum PAZARA KADAR DEĞİL ÖLENE KADAR SİVASSPORLUYUM BAŞKA SİVASSPOR YOK [/B] [IMG][IMG]http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/7e521f9f1b70db34.gif[/IMG][/IMG] |
takım da uyum sorunu var ama üzerinde kötü bir enerji var bismillah deyi bu haftadan sonra gerçek kimliğimizi sahaya yansıtacagız inşallah taraftarın tepkisine gelince görüyoruzki takım 2 yılda beklentileri tavana vurdurmuş başarısızlıga tahamüll kalmamış yanlız yönetimde de revizyona ihtiyaç var bazı yeni yüzler ve kurumsal yapı güçlendirilmeli güçlü takım olmalı ancak güçlü lobide oluşturmak lazım bunun için sivaslı entelektüel işadamı siyasetcilerden (sivas platformu oluşturulmalı)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:10. |