![]() |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
[B]Insallah bugün ilk galibiyetimizle tanisiriz.
Basarilar Sivassporumuza...[/B] |
[QUOTE=YAsemiiin;563348]keske hep Akin olsa kalede petkovic duzelince bulent yine onu oynatacak[/QUOTE]
her Oyuncunun Bır kotu Gunlerı oLabıLır Defans O kadar Hatası Vardı sebeblerın bırı oydu Petkovıc Duzeltcektır Ve Obur Sezon en ıyı kalecı Petkovıc Dı Lıgde Bu sene hemen Kotu elestıler yapıyorsunuz bu Mu futbol anlayısı ? |
[QUOTE=oquzh4n58;563377]her Oyuncunun Bır kotu Gunlerı oLabıLır Defans O kadar Hatası Vardı sebeblerın bırı oydu Petkovıc Duzeltcektır Ve Obur Sezon en ıyı kalecı Petkovıc Dı Lıgde Bu sene hemen Kotu elestıler yapıyorsunuz bu Mu futbol anlayısı ?[/QUOTE]
katılıyorum arkadaşım petko da çok iyi bir kaleci zaten ole olmasa 5 senedir sivasspor da kalamaz. |
Su bursaYı ısanLah Yenerız Hadı bakaLım Cıkıs macı buuu Yencez ınanıyorum
|
iyşallah hayırlısı neyse o olsun.
|
insalah kazaniriz butun kalbimle inaiyoum ben
bizim guzel bir gecmisimiz va adimiz var sonucda bursanin duzgun top oyandigini dusunmuyorum sadece ve sadece medyanin gozunde buyutmesi bursayi desteklemesidir biz bunun ustesinden eminim gelecez keske kamanan ilk 11 de oynasaydi daha iyi olurdu |
Bncede kamanan olsa daha farklı olabilir.
|
Nekadar zor bir karsilasma olsada zoru basarmak icin inanc gerekir,oyuncularda inanc olmasi icin taraftar gerekir anliyorsunuz ne demek istedigimi stadt full olmali hic susmadan macin son dakikasina kadar destek gerekir hem rakibe korku gelir hemde aleyimize hakem hatalari azalir,haydi yigidolar sahada yigidolarimizi yalniz birakmayin bu aksam ligde ilk galibiyetimizi alalim
|
[B]defans güzeldi petkoviçin eksi yanları su yüzüne çıkmıyordu defans ne zaman kötü olunca petkonun hataları da belli oluyor[/B]
|
[B]Sakatlık falan olmazsa 3 oyuncu değişikliğimiz Sezer , Kamanan ve Zita ile olur. 0 - 0 da Zita ve Sezer girer. 1- 0 öne geçince Ersen çıkıp Kamanan girer maç ta 2- 0 biter :)[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:23. |