SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   İsmi Geçenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27441)

Agcalli 04.10.2009 22:42

Cevap: İsmi Geçenler

[QUOTE=Piri_reis;569953]giden gitti artık yolumuza bakacaz başkanın bir bildiği vardır.[/QUOTE]

Hemşerim kusura bakma ama vefa kalmamışsa bile biraz saygı gösterin.. Bizde bu davranış varken başkanda fazla kalmaz gibime geliyor.. Tabi giden gider dimi yakında bu gidişle Sivas 2. lige giderse o zaman da giden gitmiştir yaşasın İstanbul takımları mı diyeceksiniz.. Hayretle izliyorum..

ofozturk 04.10.2009 22:42

[QUOTE=karakocyakup58;569947]RAZA CALIMBAY, ERSUN YANAL ,ERDAL KESER BU ÜÇÜ ARASINDA SECİM YAPILMALI ZANNEDERSEM 3 DE BOS[/QUOTE]

yuh senin futbol takibine.
rıza hoca eskişehir in başında.

karahisarli 04.10.2009 22:43

taraftar gruplari bir kereligine birlessin hocanin kapisina dayansin istifasini almasini istesin ne kaybederler

07reis58 04.10.2009 22:44

[QUOTE=Agcalli;569956]Hemşerim kusura bakma ama vefa kalmamışsa bile biraz saygı gösterin.. Bizde bu davranış varken başkanda fazla kalmaz gibime geliyor.. Tabi giden gider dimi yakında bu gidişle Sivas 2. lige giderse o zaman da giden gitmiştir yaşasın İstanbul takımları mı diyeceksiniz.. Hayretle izliyorum..[/QUOTE]

hemşerim oturup ağlayalımmı ??? vefayla ne alakalı.. sizleri anlamak gerçekden çok güç... tamam bızde üzüldük ve bundan sonra olacaklara şüpheyle bakıoruzz...

patriot5878 04.10.2009 22:45

hoca kendi isteği ile ayrılıyor ..kısacası yönetım zaten bu istifayı kabul ederken hocanın kararlılığı karşısında yapcağı bırşey kalmadı..zaten büyük bir üzüntüyle kabulletti yönetim..hocam hakkını helal et...senı seviyoruz..sivas halkı senı herzamna buyuk bir mutllulukla hatırlayacak...bu şehre yaptığın hizmetlerden doalyı sana mınnetttarız..güle güle yiğido..

Agcalli 04.10.2009 22:46

[QUOTE=07reis58;569954]adam istifa etmiş gidenın arkasından ağlanmaz elbette yerıne yenı isim arayacağız.. senın yaptığın yorum asıl çok saçma bıraz zaman geçsin dıyon o zamana kadar takımın başında sen mi duracan alla alla !!![/QUOTE]

Yönetimde sayfayı açmaş 07reis58 kimi istiyor acaba diye mi bekliyor sanıyorsun :) Bırakın onu yapan yapıyor zaten.. Bizler taraftar olarak bize sayısız sevinç yaşatan bir teknik adamın gidişine üzülelim.. Taraftar olarak Sivas için ne yapabiliriz diye onu tartışalım.. Siz isim önerince o mu gelecek sanıyorsunuz :) Bende Messiyi Sivassporda görmek istiyorum.. Duy beni yönetim :)) Çok komik ya..

KaanK 04.10.2009 22:46

[QUOTE=Agcalli;569951]ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..[/QUOTE]

Kesinlikle cok cok haklısın çok söyledik yapmayın diye ama yok simdi hoca kaldırıp vefasızlıktan dem vursa-ki kırgınlığının olduğu kesin-haklı. Çok söyledik daha iyisi gelmez bu takıma diye ama dönülmez yola girmiş belli ki burda yönetimin en azından doğru hamleyle doğru hocayı seçmesi veya bir şekilde kararından döndürmesi gerekir..Çok yazık oldu gerçekten

sandalli 04.10.2009 22:47

Bülent Uygun´un kalmasi icin israr edilmeli bence. Kalmak istemezse Ersun Yanal ismi üzerinde durulmali. Insaallah Sivasspor icin hayirlisi olur.

07reis58 04.10.2009 22:49

[QUOTE=Agcalli;569968]Yönetimde sayfayı açmaş 07reis58 kimi istiyor acaba diye mi bekliyor sanıyorsun :) Bırakın onu yapan yapıyor zaten.. Bizler taraftar olarak bize sayısız sevinç yaşatan bir teknik adamın gidişine üzülelim.. Taraftar olarak Sivas için ne yapabiliriz diye onu tartışalım.. Siz isim önerince o mu gelecek sanıyorsunuz :) Bende Messiyi Sivassporda görmek istiyorum.. Duy beni yönetim :)) Çok komik ya..[/QUOTE]

biz üzülmüyoruz mu dedık!!!!!??? ama elden gelen birşey yok adam kendı isteği ile ayrıldı

karakocyakup58 04.10.2009 22:49

[QUOTE=Agcalli;569951]ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..[/QUOTE]

kardeşim giden gitmiştir gittigi gün bitmişti biz gideni degil giden bizi kaybetmiştir
şimdi bülen hocayı düşünecek halde degiliz tabi adam sırtnı saglama dayadı da istifa etti merak etmeyin ankara gücüyle anlaşmışş adam bile benim de tüm sivaslınında yerine gelecek hocayı araştırmaktan baska çare yokk yok yok FUTBOLDA DUYGUSALLIGA YER YOKK

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:42.