SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uygun Veda Ziyaretlerinde (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27462)

bassguitar 05.10.2009 18:51

Cevap: Uygun Veda Ziyaretlerinde

[QUOTE=sivaslim58;570516]takımı darmadağın yaptı baktı olamayacak.hemen kaçtı.batan gemiyi önce fareler en son kaptan terkedermiş[/QUOTE]

katılıyorum..sahsı olarak alacagını aldı sıvasspordan.baktı olmayacak en ıyısı karıyerı dahada dagıtmadan kaybolalım.

skyhan 05.10.2009 19:26

çocuk çocuk konuşmayın bee..istifa et dediniz etti bari arkasından laf etmeyin..nekadar memnuniyetsiz adamlarsınız sizyaa..!!

# Kamanan 05.10.2009 19:28

gitme hocam sensiz bu şehir öksüz kalır gtme:mad:

shang 05.10.2009 19:33

yolun bahtın açık olsun ne zaman gelirsen gel bu memlekette her zaman sana yer var

davulcu 05.10.2009 19:36

sivasın ve sivassporun ileriye gitmesini istemeyenler hedeflerine ulaştılar:mad::mad:

skyhan 05.10.2009 19:52

bu sitede cok gereksiz adam yorum yapıyor..ewet kızanlar olacak ama karşı görüşlü olabilirsin ok..sevmeye bilirsin oda tamam ama çocuk gibi herşeye inanıyolar ve hemen gercek gibi yorum yapıyolar ona kızıyorum..yalakalıksa yalakasıyım.yandaşlıksa yandaşıyım.ukraynaya dahil bu sezon her deplasamana gittim..malzemecisinden ,çaycısına herkese sorun adam mı değilmi(bazıları adamlığına kadar uzattı pis dillerini)ewet seviyorum bu adamı cünkü beni 3 büyük takım taraftarı gibi gezdirdi stad önlerinde ,konu yaptı sivasımı allahın hergününe savundu her hakkını herkesime..sevmeyen lere sözüm sen ne yaptın memleketine...!!!sivas şampiyonluğa oynarken çekirdek yedin...3-5 mac kaybedince attın cekirdeği istifa dedin. hadi şimdi gidip kına işini halledin!!!

subasi29 05.10.2009 19:53

Senın Gibi Adam Bırdaha Gelmez..Sahip Cikamadik Asilce Verdiğin Asker Selamina,..Elveda Demek Cok Zor Senin Ğibi Adama..Yolun Acik Olsun...

Turan 59 05.10.2009 19:54

Ne diye veda ziyaretinde bulunuyorsun.Başarılı olmuş bir takımı,sırf kendi egolarımı tatmin etmek için dağıttığını söylemek için mi.Senin gitmen SİVASSPOR'un kurtuluşudur.

Borte Tarkan 05.10.2009 19:55

Hocam yaktın,yıktın kalbimizi.
Bari,1.devrenin sonunu bekleseydin gitmek için.
birdenbire bizi bıraktın gittin.
Unutma,şehrimizle özdeşleşmiştin.
senin buradaki anıların,geçiyor bir film şeridi gibi aklımdan.
Seni sen yapan Sivastı.
Sensizliğe alışmak gerçekten zor olacak.
Allah yolunu açık etsin Bülent Hocam.

sevda58 05.10.2009 19:56

[QUOTE=Turan 59;570573]Ne diye veda ziyaretinde bulunuyorsun.Başarılı olmuş bir takımı,sırf kendi egolarımı tatmin etmek için dağıttığını söylemek için mi.Senin gitmen SİVASSPOR'un kurtuluşudur.[/QUOTE]

[B][FONT="Century Gothic"]allahim yarabimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......[/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:04.