![]() |
Cevap: (İSTDER) YİNE YOLLARDA
[QUOTE=altuntas58;572355][B]Bu maca bende bir istderli olarak ya katılacağım yada katılacağım [/B][/QUOTE]
[B]sen olmazsan olurmu abi gitmediğin bi maç varmıki bekliyorum hepinizi[/B] |
[B]Taraftarlarımız büyük fedekarlıkla Sivasspor'u en olumsuz düşüşde bile hiç yalnız bırakmadı.
Arkadaşlarımızın sahada Sivasspor'a desteğinden dolayı teşekkürler.. Keşke katılma imkanım olsa idi. [/B] |
yolunuz açık olsun şimdiden hoşgeldiniz 19 mayıs tribününde görüşmek dileğiyle:)
|
taraftarlık çok meşekatli bi iş bu yolda istder 'e ve katılımcılara kolay gelsin allah yardımcınız olsun.
|
[B]Abdullah duman seni listede göremiyorum bekliyorum seni barikat dayımı'da getir[/B]
|
[B]Ankarada görüşmek üzere ...
istanbuldaki tek fedakar insanlar ne yazıkki sizlersiniz.[/B] |
[B]Başkentli yiğidolar olarak türübündeyiz[/B]
|
[QUOTE=Salim58;572704][B]Abdullah duman seni listede göremiyorum bekliyorum seni barikat dayımı'da getir[/B][/QUOTE]
hangi liste abi?:) bende tam onu diyecektim katılanların listesını koysanızda görsek vefakar katılımcıları.. sımdılık gordugum recep abı ıle altuntas abı var. kalanlar umarım duyarsız kalmazlar.. herkesı genclerbırlıgı macı ıcın fedakarlıga beklıyoruz.. |
[QUOTE=GuVeN;573377]hangi liste abi?:) bende tam onu diyecektim katılanların listesını koysanızda görsek vefakar katılımcıları.. sımdılık gordugum recep abı ıle altuntas abı var. kalanlar umarım duyarsız kalmazlar.. herkesı genclerbırlıgı macı ıcın fedakarlıga beklıyoruz..[/QUOTE]
[B]LİSTEYİ BABAMIN YERİNE BEN YAPIYORUM [/B] 1: EMRE YÜKSEL 2: YAVUZ SARI 3: MURAT SARI 4: RECEP YÜKSEL 5: ÖMER COŞKUN 6: ORHAN ÇALIŞKAN 7: MEHMET ALTUNTAŞ 8: MUSTAFA GÜNAY 9: SEBAHATTİN BELKAVLİ 10: GERİSİNE GEREK YOK ONLARIN HEPSİNİ HERKEZ BİLİYOR KEMİK TAYFA [B]İSTANBULDA BUKADARIZ [/B] :mad::mad::mad: [B]HERKEZ SİVASLI VE SİVASSPORLU???????[/B] |
yaw KArdas Sızı Ayakta Alkısılym helekı kmse gelmezse bıle 5 kısı gıderık Dednızya Helal olsn
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:20. |