![]() |
Cevap: Kamanan : Hedef Ligde Kalmak
GECEN YIL NEREDEYDİK ŞİMDİ NERDEYİZ GÖRDÜM KADARIYLA SİVASSPOR ÖLMÜŞ ALLAH RAHMET ETSİN DİYORUM ÜMİDİMİZ BİR YERE KADARDI ODA BİTTİ TÜM SİVASSPOR TARAFTARLARIN BAŞI SAGOLSUN
|
insallah kamanan ama bu oyunla olmaz yigdom
|
SİVASSPOR bu futbolla, bu taraftar ile çok zor ligte kalır.
|
kamanan sen şu gollerini atmaya başlasan bu iş olacak
|
kamanan bu maçta sahada bom boş gezdi en iyisi kamananın ilk onbirde başlaması kamananın yaptığı konuşmayı hiç beğenmedim kamanandan böle bişey beklenmez
|
slm yigidolar cok sacma yorumlariniz var yazik bukadar olumsuz yoruma gerek yok biz nerdeydik nere geldik kimle geldik buhale takim ruhuyok oyuncularin birbirinden haberi bile yok bence kamanan dogru soyledi bu gidisatla hedef ligte kalmak lakin devre arasinda biseyler yapilirsa ligte kalmak dusuncesi gider kafalardan kamanan neyapsin adama pasmi geliyorki takim herkes kendi halinde oynuyortakimdiye biseyyok bu durumda ligte kalma mucadelesi veriyok tabiki birde sunu karistirmayin gecmisi bugunle kiyaslamayin onceki takim bir efsaneydi o takimi biri bozdu aklisira gitti aldigi bu oyuncularla bisey yapamiyacani anladiki kacti benim enbuyuk umudum devrede yapilacak transferler istemem ne yasin nemartin ne kadir nede bulunt ci oyuncular giderken oyuncularin aklinida goturmus musa sinin diyerlerini bu takim deyil hayalet allah yardimcimiz olsun baskanimiza ve hocamiza dahasi taraftarlarimiza sabir diliyorum lutfen cok dikkatli yorumlar yazalim
|
hedefimiz ligde kalmak ama bu futbolcularla bu biraz zor görünüyor.böyle bir kaleciyle böyle defans oyuncularıyla kusura bakma kamanan ama bankasyada bile ligde kalamazsın
|
[B]Bu ligde kalmak için yeterli yasılmaz Kamanan hoca değişti falan filan dedi yok böyle bişiy sanki hoca değişmeden önce iyilerdide.[/B]
|
Yazıklar olsun ya böyle takım mı olur tek pas bile yapamayan, futbolcular sanki silah zoruyla oynatıryormussun gıbı oynadılar kamanan ve diğerleri rezildiler, hiç bişey yapamıyorsanız mücadele etseydınız yazıklar olsun kı onu bile yapmadınız.
|
[QUOTE=TS58;578727]SİVASSPOR bu futbolla, bu taraftar ile çok zor ligte kalır.[/QUOTE]
[B]Senin Gibiler Boyle Yazdikca Aha Bende Buraya Yaziyorum inadiniza Ligde Kalacak[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51. |