SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Moral Buldu: 2-0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27780)

mucahitbaba58 14.11.2009 17:07

Cevap: Sivasspor Moral Buldu: 2-0

yaa insan bi videoya cekerdide bizde onemli anlarina bakma sansi yakalardik
kimi diyor iyi oynadi kimi diyor kotu ah orda olacaktim ki videoya alirdim
sevindigim tarafsa yasinin olmamasi

G Ü N E R 14.11.2009 17:09

[B]bence çok çok çok önemli bir maçtı... çünkü bir ikinci lig takımıyla oynuyorsunuz. Kazanmak belki önemli değil gibi görünüyor ama bu maçı kaybetmek zaten morali bozuk takım da tam anlamıyla bir yıkım olurdu... o nedenle iyi ki kazandık... [/B]

sinan-58 14.11.2009 17:32

maçın yıldızı akem agbetuydu gerçektende mütiş oynadı beşiktaş maçında oynarsa beşiktaşı dağıtabilir

subasi29 14.11.2009 17:43

Genc Oyunculara Ve Takimda Bulunan Diger Oyjnculara Verilen Firsat Cok Guzel,En Azindan Digerleri Kendini Profosyonel Sananlar Akilli Olsunlar Altyapida Varsa Yetenek Boburlenmesinler

yigidomustafa58 14.11.2009 18:26

[QUOTE][B]Bu arada, maçın son anlarında ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkan Cihan Yılmaz'ın hastaneye götürüldüğü bildirildi. Cihan'ın adalesindeki yırtığa dikiş atılacağı belirtildi.[/B][/QUOTE]
[B][I]
Cihan takıma alışıyor gibiydi ama sakatlandı 1 ay yok bence ...

galibiyet bence farklı olması gerekiyordu ...[/I][/B]

Rallim58 14.11.2009 19:54

[QUOTE=mucahitbaba58;582188]...................
sevindigim tarafsa yasinin olmamasi[/QUOTE]

[B]Yasin iddia oynamaya gittiğinden maça yetişemedi:)[/B]

58_babacan_58 14.11.2009 20:03

[B]MORAL AÇIMIZDAN İYİ BİR SKOR KAYBETSEYDİK ÇOK KÖTÜ OLURDU AMA KAZANDIK İNŞALLAH DEVAMI LİGTEDE OLUR....[/B]

sivaslitaner58 14.11.2009 20:49

cok guzel insallah ligde boyle devam ederiz

furky.b 14.11.2009 21:06

Sizde Goriyorsunuz :D
Yasin + Petkovic Olmazsa ; Gol Yenmiyormus ! :D

eyuphulagu 14.11.2009 21:27

[QUOTE=ahmetbaba;582182]arkadaşlar bende maçtaydım.63 numaralı oyuncumuz ismini bilmiyorum o da iyiydi. gelecek için iyi sinyaller verdi.[/QUOTE]

Gardaş seni tebrik ederim;maçı izleyen çoğu arkadaş bence boşuna izlemişler.senin beğendiğin oyuncudan kimse bahsetmiyor...Bu maçı bende canlı izledim 2. yarı daha iyi oynadık diyebilirim...Senin bahsettiğin 63 NUMARALI OYUNCUYU BEN DE ÇOK BEĞENDİM..Bu oyuncu A2 takımımızın bir oyuncusu..Adı da Yunus DOĞAN...1990 doğumlu bir oyuncu..2.yarı oyuna girdi..Takımda ilk kez oynamasına rağmen sanki uzun zamandır bu takımda oynuyor gibiydi..Kumaşı iyi bir oyuncu...Hemen hemen hiç pas hatası yapmadı;aldığı topları çok olumlu kullandı...Arkadaşlarıyla iyi yardımlaştı..tv 58 e konuşan hoca da takımın oynadığı futboldan memnun olduğunu söyledi..Muhsin Hoca da Yunus'tan övgü ile bahsetti ve inşallah bu oyuncu sivasspora uzun yıllar hizmet eder dedi...Maça gelince maç sivassporun kontrolü halinde geçti..Erciyes gücü oranında mücadele etti...Agbetu ve Ferhat maçta göze batan oyunculardı...Böyl maçlarda sonuç çok önemli değil;önemli olan oynanan futbol ve bu maçta oynayan genç oyuncuların performansları...Sivasspor bu maçta istediğini aldı ama bu oyuncular ligde bir katkı sağlayabilirler mi onu da bekleyip göreceğiz....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:18.