SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetimimizden Ahde Vefa (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27856)

58_babacan_58 01.12.2009 16:51

Cevap: Yönetimimizden Ahde Vefa

[B]Rabbim bu ve benzeri olayları bir daha yaşatmaz İNŞALLAH..........[/B]

osmanlisivas 01.12.2009 16:54

[QUOTE=hiko58;585080]kader işte. hep sivas üzerine oyunlar oynanıyorya.allah mekanlarını cennet etsin. ancak şunuda unutmamak gerek. her ne olursa olsun hangi düşünce hangi mezhep ne olursa olsun bütün sivaslılar şunu bilsinki. sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur. tarihtede böyleydi yarında böyle olacak. belki bir gün başka fitneler çıkartacaklar. ey sivaslı bundan sonra sakın oyuna gelme. birlik ve beraberlik içinde ol. her konuda seni sevenlerin sana sahip çıkanların yanında ol sivaslı. sivaslı olmanın gururunu onurunu hep beraber yaşamak dileğimdir.[/QUOTE]

En sevmediğim şey şehir milliyetçiliğidir...Niye hep sivasın üzerine hep oyun oynasınlar?Sivasın Siyasi ,ekonomik ne gücü var ki oyunlar oynansın...Hani Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur,Yahut Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu yoktur desen anlarımda Yani Sivaslının Sivaslıdan başka dostu yok demeni ilginç buldum...[B]Bu millet hep bu ayrımcılıktan Dünya Lideriyken bu durumlara düştü[/B].Bu ayrımcılıkları hep fırsatçılar yaptırıyor...!

FoRzA SiVaS58 01.12.2009 17:12

KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER
BİRGÜN GELECEK KAYSERİ CEZASINI BULACAK VEFAT EDEN YİĞİDOLARA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM SİVASSPORUN ŞEHİTLERİ

gangster 01.12.2009 17:16

Sivasspor yönetimini yürekten kutluyorum.
ülkede doğru dürüst vasıtanın olmadığı zamanlarda kamyon kasalarında deplasmana giden taraftarın mirasıdır Sivasspor bize..
keşke bu duygunun farkına tekrar varılsa, başkalarına imrenmek yerine imrenilen olsak (eskisi gibi)
bu sözler bana değil daha 22 yaşındayken o elim olayda kocasını kaybederek 3 çocuk büyütmüş anneanneme aittir.
dedeme Allahtan rahmet, bu vasıta ile Sivasspora tekrar teşekkür ediyorum

sevda58 01.12.2009 18:19

[COLOR="Red"][B][FONT="Century Gothic"]Bu yasanan olay gercekten cok talihsiz bir olay.... insallah birdaha bu tip olaylar yasanmaz....

vefat edenlere ALLAHTAN rahmet dilerim, mekanlari cennet olsun...[/FONT][/B][/COLOR]

yigidomustafa58 01.12.2009 18:42

[B][I]vallahi örnek bir davranış tebrik ederim...[/I][/B]

fatihtuztas 01.12.2009 19:11

helal olsun bu yönetime ve de kayseri kardeştir diyenlere kapak olsun kapak olsun kapak olsun...

merkez_emre 01.12.2009 19:28

Hani her taraftar der ya kendı takımım ıcın ölürüm hangi takım ve taraftarı vardır kı kulubu ıcın 40 küsür can vermısdır ?

rahmetle anıyoruz

subasi29 01.12.2009 19:54

Sivasa Gönül Veren Asilce Şahaadet Şerbetini icen Yigidolarimizin Mekani Cennet Olsun..

yigidokentli58 01.12.2009 21:13

ALLAH rahmet eylesin mevlam mekanlarini cennet etsin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07.