![]() |
Cevap: FİLİPE ATAĞI
abdullah yigit yazdıysa dogrudur,oyuncuyu videosunu izledim
1-adam gecme ozelligi var 2-hızlı 3-isabetli paslar atıyo 4-teknigi fena deil 5-ceza sahası dısında iyi vuruyo 6-driplinki sık sık yapıyo yani iyi oyuncu bence hocanın kafasında tasarladıgı sistem yavas yavas ortaya cıkıyo hocamız hızlı pas yapabılen 5-6 pasta golü bulabilecek bir takım istiyo bu oyuncuda sisteme cok uygun driplinki bayaa iyi oldugu için....inş gercekleşir transfer |
yas 25 oynadigi klüb sayisi 10 geciyor hayrola bu yasta bu kadar klüb degistirmek bir futbol severi düsündürüyor sebebleri nedir ???? Acaba uyum sorunu yasayip takima ayakmi uyduramiyor yoksa kadroya giremeyip baska klübleremi kiralandigindan bu kadar klüb degistirdi diye adamin aklina gelmiyorda degil kafam karisti ?
|
bu futbolcu harika bir futbolcu ama gelmeden birşey diyemem alin sivasli futbolculari bunlar defansta oynuyon memleket cocuklari boluspordan adem dursun Adanaspordan İzzet yildirim Orduspordan Erol Yüksever bu futbolcular öz ve öz sivasli genç sivasspora faydali olacak futbolcular
|
Fotomaç yazdıysa %99,9 yalandır. Bakalım ne olacak
|
Years Club App (Gls)*
2002-2003 2003-2004 2004 2005-2007 2007 2007-2008 2008 2008 2009 2009- Sporting Braga Reggiana → U.S. Tolentino (loan) Ionikos → Larissa (loan) Leeds United FC Timişoara CSKA Sofia Levski Sofia C.D. Nacional 0 (0) 0 (0) 0 (0) 50 (6) 4 (0) 4 (0) 0 (0) 5 (0) 8 (0) 0 (0) oyuncu hakkında pek bi bilgim yok ama her gittiği takımda 3 4 maç yapıp yollamışlar faydalı olacağından şüpheliyim... |
atamamışım düzgünce üstte oynadığı takımlar alttada oynadığı maç sayısı yazıyo k bakmaın :)
|
ya neden hala avrupaya yöneliyorlar afrikadan hocanin bildigti oyunculara neden yönelnmiyor
|
Oyuncu iyi bi oyuncu..Youtube da çok fazla reklamı yapılmış...Sergen tipinde bir oyuncu...Sol ayağını çok iyi kullanan,çok iyi pas atabilen,çok çabuk adam geçen,kaleyi görünce şut atan,traftarı ayağa kaldırabilecek özellikleri olan orta sahanın her yerinde oynayan bir oyuncu...Yalnız bu kadr çok takım değiştirmesini anlamış değilim..Bana takımdeğiştirme hususunda Kamanan'ı hatırlattı...Yalnız biz de 1 maç oynayıp kaçan Boazza da çok takım değiştiren bir oyuncuydu...Umarım karakteri Boazza gibi çıkmaz...Gerçekten Portekizli,oyuncuyu çok beğendim...Eğer sakatlığı falan yoksa,takımı bırakıp kaçmazsa takıma çok faydalı olacak diye düşünüyorum...
|
Habere çok sevindim...
Demek ki sol tarafımızın olmayışı Muhsin hocanın da dikkatini çekmiş... Fakat bu transfer haberlerinin başı sonu yok... Bu gün Musa ile öğlende yemekte beraberdim "Brezilyalı deniyor muşsunuz?" dedim... Ben bilmiyorum dedi... Anlayana.... |
[B][COLOR="Red"]alınacak futbolcuların hepside camiamıza hayırlı olur inşallah[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:28. |