![]() |
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Açıklamaları doğrultusunda,getireceği adamlar milli takımlarında oynayan adamlar.Ben hocadan çok ümitliyim.İkinci yarı çok farklı olacak bizim için
|
4 tane yabanc, gelmesi cok güzel olur yerli futbolcunun biri 4 büyüklerden bir defans oyuncusu gelebilir sanirim
|
4 yabanci degil 5 yabanci gelsin :P
Veya Önder Turaciyi Fenerbahce Birakiyormus.. Onu Alirsak 4 Yabanci Olabilir tabi |
bence yerli oyuncular sivaslı olmalı takımımzdaki sivaslı sayısı artırılmalı ve yabancı sınırırnın sonuna kadar yabancı transfer yapılmalı yerli olarak ceyhun ve önder gelebilir birde diyarlı şener yabancılardan tazemeta, sandro ve gerisi güney afrika gibi ülkelerden yetenekli oyuncular
|
hocam gercekten çok anlamda takdir edılecek bir şahıs umarım sivasa destegı çok olur ki benınm beklentım çok
|
helal olsun san muhsin hoca çok güzel konuşuyorsun en azından hiç kibirli değil vallahi sivassporada senin gibileri yakışırdı kadamın konuşması tam bir profosyonel helal olsun
|
[QUOTE=GokhanTurna;591750]Hocam senin transferdeki yeteneklerini görelim şimdide bakalım nasıl futbolcular kazandırcaksınız Sivassporumuza[/QUOTE]
Walla gardaş hocamız M'bombayı ve Ersen Martini yollaması bile yeteneklerden ne kadar anladığını gösteriyor. Aslında yeteniksizlerden de diyebiliriz. Aslında Yasin ve Hayroya bir şans doğdu. İyi bir kaç Orta saha ile ne yapacaklarına bakacak gibime geliyor. İnşallah adamlar iyi çıkarda biraz olsun nefes alır. Birde dikkatimi çekti o kadar doğru bir zamanda o kadar güzel kelamlar ediyorki. Hem bilgeliği hem de efendiliği meydana çıkıyor. Walla yavaş yavaş sevmeye başladım hocamızı. İlk başlarda acaba diyordum emme şimdi eycene ehbab olacuh ellağam. :)))) |
insallah iyi transfer yapariz ve alt siralardan kurtuluruz
|
[B]muhsin hoca ile sivasspor, başarının yanında bülent uygun sayesinde kaybettiği itibarını ve desteği de tekrar arkasına aldı
muhsin hoca ile eminim 2. yarı daha iyi yerlere geleceğiz.her açıdan sivasspora çok yakışıyor.yaptığı açıklamalarda ona buna çamurda atmıyor,işini yapıyor.helal olsun muhsin hoca...[/B] |
ertuğral hoca gerçekten çok iyi konuşuyo gayet objektif ve kibar ve de akademik bilgileri olan bişr insan inşallah bizde başarılı olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:32. |