SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hayrettin`i verebiliriz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28300)

sivasfutbol 19.01.2010 23:26

Cevap: Hayrettin`i verebiliriz

bulunmaz bursa kumaşı olduya stadda protesto ediyordunuz burda da arka çıkıyorsunuz lütfen iki yüzlü olmayın

dv9000 19.01.2010 23:26

hayrettinin 2 yildir sagindan atip solundan geciyorlar hayro yildizlari sayiyor messi erman nonda mehmet yildiz

aslanefe58 19.01.2010 23:29

bu gelişmeler çok olumlu bence. bu takımda sadece hayrettin değil bi kaç kişilik bi ekip resmen takımın ve hocanın altını oyuyodu. Bülent gitmişti ama uzantıları iş başındaydı. yönetim bunu göremiyor mu diyodum ki gördükleri belli oldu. çok doğru bi karar. başta musa olmak üzere bi kaç tip daha var ki bu olay onlara ders olmalı yoksa onlarda gönderilmeli. bravo yönetime..

tekdoktiri 19.01.2010 23:34

YA GİTSİN NEHALİ VARSA GÖRSÜN LAZIMDEİL BİZE ADAM LAZIM DENGESİZ DEİL HOCAYI TEBRİK EDERİM

A.Turan Korkmaz 19.01.2010 23:48

Muhsin Hoca takımı kendi istediği şekle sokmaya çalışıyor, bu da hakkı.Disiplinine uyan oyuncularla devam edecek, uymayanlarla da zamanı geldiğinde yolları ayıracak. Şu an performansından memnun olmadığı başka oyuncular da muhakkak vardır ama onlardan sezon sonuna kadar faydalanacaktır. Zaten bir konuşmasında söylemişti. Mart ayından itibaren yardımcılarına bankasya ve 2.lig maçlarını izlemeye göndereceğini ve birçok yetenekli oyuncuyu takip ettireceğini ve Mayıs-Haziran da da gelecek yılın transferlerini belirlemiş olacaklarını belirtmişti.Takımdan sezon sonu ayrılacak yerli ve yabancı oyuncular da olacak . Bu işin tabiatı böyle.Daha iyisini bulduğunda değişim şart.
Yalnız burada oyuncuların gönderiliş biçimine ve Sivaslılık bilincine hassasiyet beklemek de bizim hakkımız. Takımımızda , özellikle altyapıdan yetişmiş , ya da gurbetten gelmiş birkaç Sivaslı olması bizi gururlandırır . İsim önemli değil burada. Sevgi ve özdeğerlere saygı bekliyoruz. Gidenin yeri elbet dolar,biliyoruz.

badger5858 19.01.2010 23:59

kesinlikle gönderilmeli....
hemde düşme potasındaki rakiplerimizden birine gönderilmeli...
Manisa'nın işini hallettik Ersen'i göndererek...
Hayrettin'i kasımpaşa'ya gönderebiliriz..
Ayrıca Yasin'i diyarbakır'a, uğur'u eski takımına gönderirsek işimizi sağlama almış oluruz bence...
ŞAKA BİR YANA KİM GİDERSE GİTSİN SİVASSPOR ALLAH'IN İZNİYLE SÜPER LİGDE KALACAK..HEMDE UZUN YILLAR BOYUNCA

emin kara 20.01.2010 00:23

bu olumsuz yazılar yapan kimseler hayatlarında hic hatta yapmadımı bumu yigidoluk yigidoluk buysa bırakın kalsın ben almayım sivasllılar kendi hemşerisine sahib çıkmıyorsa bana göre acizligin göster gesidir adamı eski bir bez parcasıymış gibi fırlatıp attınız bravo söyleyecek birşey bulamıyorum adeta adama takımı öldürmüş katil muamelesi yapılıyorsunuz insaf

tekdoktiri 20.01.2010 02:19

İNSAN HATAYAPARDA İYİDE GARDAŞ YİGİDOLUK DEMEK KÜFÜREDERGİBİ KAPTANLIK BANDINI ATMAKMI TÜM TÜRKİYENİN ÖNÜNDE BEN ÖYLE DÜŞÜNMÜ YORUM YANLIŞ GİTSİN DİYARBAKIRA TAMONAGÖE BİR YER ONLARDA AYNI BUNUNGİBİ DÖVLET YARDIMETMİYOR GİBİ FELAN

kadirakin58 20.01.2010 02:27

[QUOTE=emin kara;599577]bu olumsuz yazılar yapan kimseler hayatlarında hic hatta yapmadımı bumu yigidoluk yigidoluk buysa bırakın kalsın ben almayım sivasllılar kendi hemşerisine sahib çıkmıyorsa bana göre acizligin göster gesidir adamı eski bir bez parcasıymış gibi fırlatıp attınız bravo söyleyecek birşey bulamıyorum adeta adama takımı öldürmüş katil muamelesi yapılıyorsunuz insaf[/QUOTE]

Hayrettin kendi kalemize o maçta 3 gol atsa hata yaptı derdik, kızardık ederdik, ama takımdan kovulsun demezdik. Çünkü bunun adı hatadır. Maçta bütün oyuncular hayrettinin sağından atıp solundan geçseler yine bu hata derdik. yine kızar, ama inşallah birsonraki maça toparlanır derdik.

Ama hayrettinin kaptanlık bandını yere atması hata değil, bu saygısızlık, takımı aşağılamak. Hata affedilir, ama haddini bilmeyene de ders vermek gerekir.

58_babacan_58 20.01.2010 07:30

[B]HAYRONUN BU ŞEKİLDE AYRILMASINI GERÇEKTEN İSTEMEZDİM.AMA HAYRO ÇIKIP TARAFTARDAN VE TAKIMDAN ÖZÜR DİLEMESİ LAZIM.AYRICA BELKİ AFFEDİLEBİLİR BİR SÜRE KENDİNİ TOPARLASIN VEYA SATILMASINDA KİRALIK OLARAK BAŞKA TAKIMA VERİLSİN......![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:56.