![]() |
Cevap: LİSYEN
[QUOTE=gönlüm5873;600577]Konu hala duruyor ama ben ne yazsam silinıyor...
Site Yönetimi: konu ile alakali birsey yazsaniz sanirim silinmez liseli iseniz hangi lisede iseniz gibi[/QUOTE] Chat bölümünü önerırsınız dıye bekledım şaşırdım...:):)bari çocukları rahat bırakın yazışsınlar sayın site yönetımiiii....:):):) |
[QUOTE=gönlüm5873;600582]Chat bölümünü önerırsınız dıye bekledım şaşırdım...:):)bari çocukları rahat bırakın yazışsınlar sayın site yönetımiiii....:):):)[/QUOTE]
[B]sizi hayal kirikligina ugrattigim icin üzgünüm ama sizin konu ile bunu kiyasliyamazsiniz bayan olarak sohbetiniz cok farkli oldugu icin konunuzu kapattim her ne kadar biraz futbol gecsede genel kapsami alakasiz o tür sohbetleriniz icin chat bölümümüz daha uygundur burdaki liseli arkadaslar tanisip kaynasip birlikte maca gidip takima destek olacaklar genc arkadaslarimiz tanistikca birlik beraberlik olusturacaklar gelecegin büyük taraftarlari olacaklar bu yüzden takima faydali olacak herseyi destekleriz elimizden geldigi kadar siteyi en iyi sekilde takip etmekteyiz spor sitesi olarak bir cok seye izin vermeyerek bazi kirginliklar olabilir ama sitemizin düzenine seviyesine cok önem veriririz biz sivasspor sevdali olarak siteye emek veriyoruz bazen hatalar yapabiliriz kimse hatasiz degil bu bazenlerdede üyelerimizden biraz anlayis bekliyoruz konu disina ciktigim icin üzgünüm ama gönlüm5873 hanim bizleri anlamasi icin bir aciklama gerekliydi iyi forumlar [/B] |
tşkler abla haydi liselier tanıtın kendinizi
|
İletişim meslek lise 3 ....! yaw bu arada karneler nasıl?? xD
|
[QUOTE=mehmetyildiz58;600724]İletişim meslek lise 3 ....! yaw bu arada karneler nasıl?? xD[/QUOTE]
[B]Kaç tane zayıf oldugunu söylesek düzeltecen mi :rolleyes:[/B] |
[QUOTE=58_SEMİH_58;600782][B]Kaç tane zayıf oldugunu söylesek düzeltecen mi :rolleyes:[/B][/QUOTE]
sen söyle belki düzeltir bir umut işte |
[B]Mustafa Sivas Anadolu TEknik Lisesi 1.Sınıf [/B]
|
mustafa 1. meslekmi? yoksa 2. meslekmi?
|
[B][SIZE="5"]LİSELİ YENİÇERİLER OLARAK HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ VE TÜM LİSELİ KARDESLERİMİZİ MACLARDAN ÖNCE MEDRESE BAHÇESİNE STADDA DA KALE ARKASI HAVUZA BEKLİYORUZ[/SIZE][/B]
|
Musa BONCUK 10.sınıf ticaret meslek lisesi muhasebe bölümü
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:00. |