![]() |
Cevap: Fener Maçında Sahada
Ben M. Yıldız ın f.b. maçından ziyade diğer maçlarda bizim takıma daha fazla lazım olduğunu düşünüyorum... Geçmişte de hazır olmadan oynatılan çok sayıda oyuncunun tekrar sakatlanıp takımlarını uzun süre bıraktığı haberlerini çok gördük ve basından takip ettik.. İnşallah M.Yıldız sahalara bizim bildiğimiz eski M. Yıldız olarak geri döner...
|
mehmet fener maçında gol olup yağsa ne olur ama , tabi benimki ütopik biraz ama olsun hayalle yaşamayanın :D
|
mehmet yildizin ölüsü yeter....
mehmet-kamanan erman-elrio-taider-keita-dagasan dereli-aubey-sözgelmez fenerbahce bizim son sansimiz bu maci alip cikisa gecmeliyiz... |
Fener maçını Mehmet Yıldız olsada kazanamam ihtimalimiz var.
Eğer tekrar sakatlanma riski varsa Hoca ya son 15 dakka oynatsın yada hiç oynatmasın bence. önümüzdeki 3 maç Fener maçından çok daha önemli o maçlara konsantre olmamız lazım. |
haber doğruysa ii....................................
|
Mehmetten Fazla bişey beklemiyorum bu maçta ama yinede heyecanlandım xD
|
.....................................YÖNETIM NONDAYI ALIN .............................gs den nonda bonservissiz gitti ne duruyorsunuz alin iste nondayiiiiiiii
|
adam 1 yıldır sakat çok iyi top oynamasını kimse beklememeli maç eksiği var
|
hoşgeldin büyük usta çok özledik seni ben erzurumdayım maçı izlemeyi düşünmüyodum ama bu haberi duyunca kararım değişti seni o formayla görmek bize yeter bu maçta aman dikkat et mehmedim risk varsa biraz daha sabret sen bizim tek umudumuzsun artık Allah sağlık sıhhat güç kuvvet versin...
|
HADİ HAYIRLISI MEHMET YILDIZI ÖZLEMİŞTİK BAKALIM ESKİ MEHMETMİ TEKRAR BİR SAKATLIK OLMASINDA YAZIK ÇOCUĞA...***
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:04. |