![]() |
Cevap: Sivas-Denizli 10. Randevuda
bence agbetu kesinlikle yedek kalmasi lazim adam bir adami zor geciyo hemen top kaybi yapiyo tek özelligi geri kosamasi yani pres yapmasi
|
sivas'lı doğduysak Sivas'lı öleceksek yarın Denizli maçını taraftar desteğimizle alacaz.. başka yolu yoook.. olamaz...
|
[B]bu maçı alamazsak önümüzde çok kötü engeller oluşmaya devam edecek ...
ama bu maçta takımımıza sahip çıkacağız her zamanki ... maça gideceklere şimdiden desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım...[/B] |
10u bunu anlamam arkadaş yarınki maçı öyle yada böyle kazanacaaaaaaaaz!!!
aksi halde ki!! düşünmek bile istemiyorum beraberlik yahut mağlubiyetg çıkarsa takımdaki oyuncular yönetim bu takımı ligden çeksin |
YARIN ŞU KADROYLE ÇIKARSAK KAZANIRIZ
....AKIN....APO...AUBEY..YASİN...FARUK...KADİR..KEİTA...MUSA...AGBETU.. ERMAN....MEHMET YILDIZ |
Bu maçı kazanma olasılığımız yüksek ama Bunu kazanınca asla yükselişe geçmeyiz elimizde bence bu lig için yeterli kadro var ama onu yükselişe geçirecek meziyette teknik heyete sahip değiliz eğer Denizlisporu yenerde bu iş bitti dersek yanılırız
|
denizliyi yenip yükselişe geçeceğimize inanıyorum. Mehmet Yıldız gol atmaktan çok, topu saklayıp gol attırmaya oynarsa o zaman kazanırız bence..
|
[B][COLOR="Blue"]gerçekten tam 12 puanlık maç bu
diyarbakır-denizli-manisa-ankaragücü bu maçı alalım 13 sıraya çıkarız inşallah haydi yigidolar stada koşalım[/COLOR][/B] |
Ya kardeşim nerden çıktı bu agbetu ya adam sanki 100 kilo gibi ne koşabiliyor nede pres adamda hiç birşey yok CİHAN ondan 5 gömlek üstün
|
Tek kelimeyle kader maçımız inşallah maçın sonlarına işi bırakmayız ben şimdiden titremeye başladım.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:07. |