![]() |
Cevap: MEHMET YILDIZA CEZA YOK!
[QUOTE=TRAPER;607483]Kardeşim Fenerbahçe ile aynı gün maç yapdık Mehmet Topuz cezasını aldı Mehmet niye almadı ??[/QUOTE]
fenerbahce maci istanbulda oynadi vede tff pfdk istanbulda toplaniyor.yani macin gözlemci ve hakem raporlari ellerine en kisa sürede gecer.ama bizim mac sivasta oynadi ve hakem manisali gözlemciler nereli bilmiyorum yani raporun kurul önüne gitmesi fener macina göre cok daha uzun süre alir. |
[B]Raporların en geç çarşamba gününe kadar ulaştırılması gerektiğini hakem arkadaştan biliyorum. O güne kadar gönderilmesi gerek. Bu toplantı bizim rapordan önce yapılmış olabilir.[/B]
|
büyük ceza gelecek öyle anlaşılıyor
|
Ya oyle şey olur mu ya ne zaman gördünüz kırmızı kart hemde direkt kırmızı kart goren futbolcunun ceza almadıgını ben 2 maca razıyım valla hafta bitmeden o cezalarda acıklanır canınızı sıkmayın...
|
mehmet yıldıza ceza verilmemesl tabiki sevindlrlci yalnız bu tür olayların hiç bir yerde yaşanmamasını diliyoruz spor centilmenliktir spor kardeşliktlr diyen büyük önder ATATÜRKÜN sölerinide unutmamalıyız her zaman oynayan kazansın prensiblylen çıktık biz bu yola yiğidolara yakışmaz bu tür olaylar
|
inşallaaaaaaah allahım inşallaaaaaah mehmet yıldız bize çok lazım ama bence alır kavga olduğu için yeniden değerlendirilebilir tam anlaşılamamış olabilir
|
oh be alsaydı çok kötü olacaktı
|
[B][COLOR="Red"]bir sivasporlu olarak mehmet yıldızın ceza almasını istemem ama mehmet cezayı hak etti...
mehmet gibi tecrübeli bir oyuncu ve takım kaptanı sinirlerine hakim olmalı ve galyana gelmemeli... inşallah 1 maçla sıyrılırız bu işten...[/COLOR][/B] |
bende 1 sey sandim :D .
|
[B]PFDK adam gibi bir karar verirse 2 maçtan fazla almaması lazım.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:13. |