SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Hayrettin'e talip çok (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2857)

20.10.2005 10:51

[QUOTE=BOUN]İşte BABA YİĞİDO......... Hakan abi tebrik ederim, bu babalığın için....[/QUOTE]

HANİ NERDE BABA YİGİDO DÜN BANA NASİHAT EDEN AMA BU GÜN BENİM YAPTIGIMIN COK DAHA FAZLASINI YAPAN BI DEDIGI OTEKINI TUTMAYAN HAKAN ABİ Mİ BABA ADAM

YASINA HURMETEN BU KONUYU KAPATMANI RICA EDIYORUM HAKAN abi

hakandemirezen 20.10.2005 11:07

[QUOTE=eren1]HANİ NERDE BABA YİGİDO DÜN BANA NASİHAT EDEN AMA BU GÜN BENİM YAPTIGIMIN COK DAHA FAZLASINI YAPAN BI DEDIGI OTEKINI TUTMAYAN HAKAN ABİ Mİ BABA ADAM

YASINA HURMETEN BU KONUYU KAPATMANI RICA EDIYORUM HAKAN abi[/QUOTE]

DOĞRU DİYORSUN BENİM BİR DEDİĞİM BİR DEDİĞİMİ TUTMUYOR BEN BURDADA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM YİNE OK KARDEŞİM.

20.10.2005 11:11

bende yine estafurullah diyorum

gürünlü58 20.10.2005 12:14

insallah sivasda kalir

BROTHERS58 20.10.2005 12:59

BENCE HAYRETTİN YENİ TRANSFER SEZONUNUN YILDIZI OLMAYA EN BÜYÜK ADAY,DİLERİZ HAKETTİĞİ YERLERE ULASIR.AMA ONU ÖZLEYECEGİMİZ VE ARAYACAGIMIZ KESİN.AMA GURUR DUYARIZ ONUNLA SİVASIMIZIN BİR GURURU DAHA ARENAYA CIKMIS OLUR!!

AvRuPaNiNKrALi58 20.10.2005 13:13

Evet Arkadaslar GS Hayrettinimizi istiyor ama Sivasspor akilli cikarsa vermez elinden bukadar degerli bir kisiyi!!! Iste GS nin resmi sitesindeki haber:
Hedef Hayrettin!

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, defansın solunu Sivasspor’un yıldızı Hayrettin’le takviyeyi planlıyor... Yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan Gerets, bu bölgede sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ‘Hayrettin aradığım özelliklerin tümünü taşıyor. Süratli, seri ve çok teknik, alırsak açığımızı kapatırız’ diye görüş belirtti. Gerets’in bu sözleri sonrası idarecilerin yıldızı transfer etmek için çalışmalara başladıkları öğrenildi. Bu arada Belçikalı teknik adamın, bir türlü verim alamadığı İliç’in gönderilmesi halinde de kaliteli bir yabancı alınmasını şart koştuğu ifade edildi.

Kaynak: Star

1967_DERNEK_10UR 20.10.2005 13:22

[B]BİZDE ŞAŞIRDIK HAYRETİNE KİMİN TALİP OLUĞUNA BİR BEŞİKTAŞ BİR CİMBOM WALL İYİ İŞTE KIYMETİ BİLİNSİN ÇOCUĞUN..[/B]

hagi 20.10.2005 17:08

Hedef Hayrettin!

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, defansın solunu Sivasspor’un yıldızı Hayrettin’le takviyeyi planlıyor... Yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan Gerets, bu bölgede sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ‘Hayrettin aradığım özelliklerin tümünü taşıyor. Süratli, seri ve çok teknik, alırsak açığımızı kapatırız’ diye görüş belirtti. Gerets’in bu sözleri sonrası idarecilerin yıldızı transfer etmek için çalışmalara başladıkları öğrenildi. Bu arada Belçikalı teknik adamın, bir türlü verim alamadığı İliç’in gönderilmesi halinde de kaliteli bir yabancı alınmasını şart koştuğu ifade edildi.

Kaynak: Star

1967_CLUB_ÖZGÜR 20.10.2005 17:23

[color=blue][b]HAYREETİN SİVASSPORUN BEL KEMİĞİİ ŞİMDİYE KADAR SİVASSPOR UN YAPTIGI MACLARDAN HEMEN HEMEN HEPSINDE KRITIK YERLERDE VE KRITIK ZAMANLARDA GÖREV YAPTI!..YANİ HAYRETTİN HER KLUB TE TOP OYNAYABILIR...AMA KENDI TERCIHI NE OLUR BUNU BILEMEYIZ...KALSADA GITSEDE HAYRETTIN BIZE COK SEYLER VERDI...YASATTIGI MUTLULUKLAR ANLATILMAZ...
HAYRETTİN İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLUR İNŞALLAH[/b][/color]

muRTix1 20.10.2005 17:32

..

geçen sene sezon ortasında fenerbahçeyle sözleşme imzaladığı söylenmişti..geçenlerdede beşiktaşın devre arasında hayrettini kadrosuna kayacağını söylemişlerdi şimdide sizden gs nin peşinde oldunu duyyorum ama bence hayrettin sezon sonuna kadar gitmemeli en azından...sezon sonunda muhakkak gidecektir arkadaşlar bunun sebebide başkanımız gençlerbirliği modelini uygalayacağımızı bizzat söylemiştir..amaç üst sıraları zorlayarak yıldız çıkarmak ve para kazanmak...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54.