SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=21)
-   -   HIZLI TREN SIVAS VE KAYSERİ'YE DE GİDECEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28593)

kızılova 16.02.2010 11:24

Cevap: HIZLI TREN SIVAS VE KAYSERİ'YE DE GİDECEK

Hızlı Tren benim köyüm Sivas'a bağlı Kızılova dan geçerse 3. yan yana geçen demir yolu hattı olacak. Ne güzel 2,5 saat sonra köydeyiz.

pover58 16.02.2010 11:45

çok geç kalınmış bir proje.henüz ihaleside yapılmadı.bizim vekiller ne işe yarar allah aşkına.bu iktidarın sivasa hizmet edecegini pek sanmıyorum.inşallah ben yanılırım.bu vekillerle çok zor.

Rallim58 16.02.2010 11:51

[B]Asılların işi takibi ile, çalışmaların daha da hız kazanacağını düşünüyorum:confused:[/B]

sinan-58 16.02.2010 12:14

[QUOTE=kızılova;609852]Hızlı Tren benim köyüm Sivas'a bağlı Kızılova dan geçerse 3. yan yana geçen demir yolu hattı olacak. Ne güzel 2,5 saat sonra köydeyiz.[/QUOTE]

hızlı tren öyle köyde falan durmuyor sadece büyük istasyonlarda duracak

furkancfc 16.02.2010 13:42

[QUOTE=sinan-58;609875]hızlı tren öyle köyde falan durmuyor sadece büyük istasyonlarda duracak[/QUOTE]

adam rayli sistemlerde biliyor işi :)

yeniceri_can 16.02.2010 13:49

[B]vay geldi bizim baba mesleğinin haline.
önce uçak şimdide hızlı tren ..otobüsçülükde yavaş yavaş bitiyor desenize..[/B]

konartr58 16.02.2010 14:02

hiç heveslenmeyin.çünkü sivas tepki koymasın diye yerköy hattından sonra kayseri kısmı yapılacak.sivas kısmı ise duracak.
soğuk sularınız hazır edin.sivasıda kayseri ile bağlantılı hale getirecekler.
bazılarına felakat tellallığı gibi düşünülülebilir ya bu böyle olacak.sivası aklınızdan çıkartınız.

myway 16.02.2010 14:05

[B][QUOTE=konartr58;609890]hiç heveslenmeyin.çünkü sivas tepki koymasın diye yerköy hattından sonra kayseri kısmı yapılacak.sivas kısmı ise duracak.
soğuk sularınız hazır edin.sivasıda kayseri ile bağlantılı hale getirecekler.
bazılarına felakat tellallığı gibi düşünülülebilir ya bu böyle olacak.sivası aklınızdan çıkartınız.[/QUOTE]

bana da öyle olacak gibi geliyor... bizim vekillerimiz köylerde festivallere panayırlara katılmaktan başka bir işe yarıyor mu?[/B]

yigidogençlik58 01.03.2010 20:58

[I][U]Gereçketen güzel olur hızlı tren bıktım artık eski trenlerle gelmeyi sivas 12 saatte geliyor bu 2 saat[/U][/I]

yigidogençlik06 01.03.2010 21:00

[B][I]Sivasımı yakışır Mustafa Kemal Atatürk sivasımız için temelli burdan attık demiştir[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:40.