![]() |
Cevap: HIZLI TREN SIVAS VE KAYSERİ'YE DE GİDECEK
Hızlı Tren benim köyüm Sivas'a bağlı Kızılova dan geçerse 3. yan yana geçen demir yolu hattı olacak. Ne güzel 2,5 saat sonra köydeyiz.
|
çok geç kalınmış bir proje.henüz ihaleside yapılmadı.bizim vekiller ne işe yarar allah aşkına.bu iktidarın sivasa hizmet edecegini pek sanmıyorum.inşallah ben yanılırım.bu vekillerle çok zor.
|
[B]Asılların işi takibi ile, çalışmaların daha da hız kazanacağını düşünüyorum:confused:[/B]
|
[QUOTE=kızılova;609852]Hızlı Tren benim köyüm Sivas'a bağlı Kızılova dan geçerse 3. yan yana geçen demir yolu hattı olacak. Ne güzel 2,5 saat sonra köydeyiz.[/QUOTE]
hızlı tren öyle köyde falan durmuyor sadece büyük istasyonlarda duracak |
[QUOTE=sinan-58;609875]hızlı tren öyle köyde falan durmuyor sadece büyük istasyonlarda duracak[/QUOTE]
adam rayli sistemlerde biliyor işi :) |
[B]vay geldi bizim baba mesleğinin haline.
önce uçak şimdide hızlı tren ..otobüsçülükde yavaş yavaş bitiyor desenize..[/B] |
hiç heveslenmeyin.çünkü sivas tepki koymasın diye yerköy hattından sonra kayseri kısmı yapılacak.sivas kısmı ise duracak.
soğuk sularınız hazır edin.sivasıda kayseri ile bağlantılı hale getirecekler. bazılarına felakat tellallığı gibi düşünülülebilir ya bu böyle olacak.sivası aklınızdan çıkartınız. |
[B][QUOTE=konartr58;609890]hiç heveslenmeyin.çünkü sivas tepki koymasın diye yerköy hattından sonra kayseri kısmı yapılacak.sivas kısmı ise duracak.
soğuk sularınız hazır edin.sivasıda kayseri ile bağlantılı hale getirecekler. bazılarına felakat tellallığı gibi düşünülülebilir ya bu böyle olacak.sivası aklınızdan çıkartınız.[/QUOTE] bana da öyle olacak gibi geliyor... bizim vekillerimiz köylerde festivallere panayırlara katılmaktan başka bir işe yarıyor mu?[/B] |
[I][U]Gereçketen güzel olur hızlı tren bıktım artık eski trenlerle gelmeyi sivas 12 saatte geliyor bu 2 saat[/U][/I]
|
[B][I]Sivasımı yakışır Mustafa Kemal Atatürk sivasımız için temelli burdan attık demiştir[/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:40. |