![]() |
Cevap: Bursa maçımız canlı yayında
Seyircisiz maç ta olsa bu maçın canlı yayınlanması bizim için çok iyi.... Cumartesi günü takımımıza ekran başından gereken desteği veririz....
|
[B]bu lig tv bizim için veriyorki bursa için veriyor elimizde olsa hiç yayın almazdık ama mümkün değilki böyle bişey..........[/B]
|
iyi haber.bursaspor ligde iyi iş yapmasına rağmen çoğu maçları yayınlanmıyor.onlarda lig tv email bombardımanına tuttularda bu maç da onun hatırına yayınlanıyo.
bursa alınacak 1 puan servet değerinde.niye mi: denizlispor 1 maç kaybetsin havlu atar manisa -diyarbakır oynuyor,diyarın şansı zor kaybederse ligden çekilebilirler. ankaragücü deplasmanda oynuyo işi zor onlarında. alınacak 1 puan müthiş olur.:rolleyes: |
bu sene de böyle olsun bakalım ama seneye yine inşlalh her hafta maçlarmz yayımlanacak...
|
İnşallah bu seyircisiz tatsız tuzsuz maçta puan veya puanlar alan takım biz oluruz bursasporun oynadığı son maçlara baktığımız zaman çok zor ama umarım SİVASSPOR bir süpriz yapar kupa maçına dönmesinde temennimiz bu yönde tabi inşallah 3 puan
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] |
İŞTE BU HABER HARİKAMI HARİKA BİR HABER TAKIMIMIZIN SON DURUMUNU İZLEYİP GÖRECEZ
HADİ SİVASSPORUM GÖSTER KENDİNİ |
ben bu sezon ilk kez bir maçta ümitliyim.
beraberlik değil, ben şahsen galibiyetle döneceğimizi dşünüyorum.. umarım hayırlısıyla 3 puan alırız ve sıkıntıları üzerimiden atarız. |
bosversene kardesim seyircisiz maci verse nolur vermese nolur :mad:
|
Geçen hafta hiçbir hedefi olmayan ik takımın (Eskişehirspor-Gençlerbirliği) maçını canlı yayına alarak hata yapan yayıncı kuruluş bu kez de Bursaspor-SİVASSPOR maçını yayın programına alarak hata yapmıştır. Tarafsız sahada ve seyircisiz oynanacak karşılaşma izleyenlere zevk vermeyecektir. Bize ve Bursasporlu kardeşlerimize tek faydası kalbimiz ağzımızda RADYO dinlemek zorunda kalmamak olacaktır :)
|
sevindim lig tv ilk macimizi gösteriyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:30. |