SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Önümüzdeki Üç Maçta Düzelmemiz Lazım. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28747)

3 yıldız 06.03.2010 22:07

Cevap: Önümüzdeki Üç Maçta Düzelmemiz Lazım.

Bütün SİVASSPOR lu futbolcuları kınıyorum elalem düşmemek için oynar bunlarda düşmek için oynuyor herhalde.

şarkışla 58 06.03.2010 22:35

Artık bu işin inşallahı kalmadı ligde kalırsak 1 puan farkla

58MySouL 06.03.2010 22:59

[QUOTE=bugra5858;615086]Antalya Taş Gibi Takım Bu Oyunla Bize Fark Atarlar VeyseL-Necati Çok Formda Delik Deşik Ederler Savunmayı
Evimizdeki Gençler Maçından 1 Puan Ya Alırız Yada Alamayız Başlarındaki Alman Hoca ÇoK İyi Bİr Futbol Oynatıyor Takıma
Antep Deplasmanındanda Fark Yeriz
Biz Bugünleri Düşecekmiydik Ya:mad:[/QUOTE]cok güzel söylemıssın bız bu 6 haftadan 1 puan alırsak elimizi öpüp basımıza koyalım allah korusun bu takım düsmez insallah.ki sonuc ortada ligin en kötü top oynayan takımı maalesef sivasspordur.bir tane gol pozisyonumuz yok.ALLAH sonumuzu hayr eyleye işimiz duaya kaldı baska caremız yok.bizda puan duasına cıkalım varmı bildigi derin bir imam hoca tanıyan dua en iyisi.bu bir gercek takım hıc sınyal vermıyor.halı saha daha zevkli geliyor bana.

ercan58.a 07.03.2010 01:01

[B][COLOR="Navy"]önümüzdeki 3 maç degil hepsini yeneriz bu futbolla ruhsuz herifler bunlar

artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin[/COLOR][/B]

rezi 07.03.2010 08:01

bu futbol anlayışıyla sürekli kamp yapsalar ne yazar hoca taktiksel anlamda büyük yanlışlar yapıyor maça başlarken çıkardığı yanlış takım tertibi ve ona bağlı olarak taktiği hemen kendini gösterdi daha 20. dakikada gol yedik daha sonra taktik değiştirdi fakat bu sefer saha içindeki kadro bu sisteme uygun değildi şimdi antalya maçında bu maçta oynayacağımız kadroyla çıkarsa şaşırmayın çünkü dikkatimi çekti her seferinde aynı hatayı yapıyor bu maçta çıkan kadro defans ağırlıklı önce yemeyelim denilen bir kadro yani bursa maçına çıkması gereken kadro şimdi önümüzdeki hafta antalya maçının kadrosuna bakınca bu söylediğim daha iyi anlaşılacak bu arada bu takım doğru kadro ile çıkar ve hocanın gol sonrasında döndüğü 3-4-3 sistemini çok güzel uygular ama gene söylüyorum doğru tertible ve en önemlisi yüreğini sahaya koyacak oyuncularla unutmayalım ki denizli üç sene üst üste son dakikalarda kümede kaldı ankaragüçünün son düdüğü çalmadan hiç bir şey belli olmaz hani bir söz vardır umut fakirin ekmeği şimdilik hayallerimizi katık edip yiyelim sonrası Allah kerim.

karşıyakalı 07.03.2010 09:04

[QUOTE=ahmetbaba;614999]arkadaşlar gs maçına kadar oynayacağımız üç maçta iyi skorlarla ayrılmalıyız.gs maçına kadar puan toplayamazsak düşebilirizde.çünkü gs ve sonraki maçlar çok zor.(gs,kayseri,ankara(h),bjk)[/QUOTE]

[B][FONT="Arial Black"]biz gol atamıyoruz .gol atamayan takım maç kazanamaz.biz bu takımla hiç kimseyi yenemeyiz.ben artık düştügümüzü kabullendim.tıpkı yönetim gibi onlarda kabullenmişki hocayı göndermiyorlar.[/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:12.