![]() |
Cevap: Yiğidolar çift idman yaptı
bırakın allahınızı severseniz. muhsın hocadan hayır yok. Bize e.sağlam gibi teknik adam lazım .. fissss sın muhsin hocaa gozümden düştün. taktik yok mantik yok.
|
[QUOTE=balmandol;616354]Bişey dikkatimi çekti..!!
Çift kale maç esnasında sık sık oyunu durdurup gerekli talimatlar verildi ve yapmaları gerekenler futbolculara teknik heyet tarafından anlatıldı diyor :) BEN BUNA GÜLERİM İŞTE..BU TAKIMDA TEKNİK HEYET VARMI Kİ.? YADA BU TAKIMDA TEKNİK HEYETİN YAPTIKLARINI SAHADA UYGULAYACAK FUTBOLCU VARMI.? Bu nedenlerle bi yerlerde tıkanıklık var...[/QUOTE] aynen benimde dikkatimi burasi cekti ama okadarda sert elestiri degil :D sadece demekki hala oyun oynamayi becerememisler oyunu durdurmus hoca acikcasi hocaya guveniyorum oyuncular denileni yapmis olsa inanin europada ki oyun gibi hem goze hos gelen hemde rakibi sindire sindire yeneriz hayirlisi olsun bu lig bitene kadar benim her macda umudum olacaktir |
hayret demek geliyor içimden neden dersen sezon bitiyor çif kale maçı yapılmış insanın gülesi geliyor atı alan üsküdarı geçti bizler yeni uyandık ilkbahar geldi ondan olsa gerek cıkın adam gibi futbolunuzu oynayın alın bu saatten sonra lemi çemi yok yoksa afrıka kıtalarına tatile gidersiniz hadi hayırlısı kümede kalırız inşaallah.....................
|
[B]ARTIK KAZANIN ŞU MAÇLARI YİĞİDOLAR YA CANIMIZA TAK ETTİ...[/B]
|
hirsli olsunlar fakat dozunuda iyi ayarlamak gerek aksi halde kartlar havada ucusur...
arkalarina bir baksinlar neler yapmislar ona gore bu macin onemini anlamak ve kavramak gerek.... umarim hersey istedigimiz gibi olur,sevinen taraf olmayi hakederiz. |
[B][COLOR="Blue"]hocam ne yapıyorsun sen bizim takım çift idmanı kaldıramaz sonra yorulur daha fazla gol yerler gözünü seveyim[/COLOR][/B]
|
BU MAÇI ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK.. HOCA TAKIMI İNŞALLAH İYİ HAZIRLAMIŞTIR...
|
hadi yiğido bıçak kemiğe dayandı pazar günü saat 14:00 da nefeslerin tutulduğu bir anda sizden bir galibiyet bekliyor bu sivas halkı .işte son fırsat bu maçı bizim için alın.
|
Her maç öncesi aynı ümitle sahaya çıkıyoruz ama hep hüsran oluyor 1 puan iyidir 3 puan mükemmel
|
arkadaşlar bu maç çok onemli inşallah alacahız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:13. |