SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28784)

yukarıyıldızlı 14.03.2010 15:00

Cevap: Maçı Değerlendirelim

futbolcuların bazıları iyice yüz aldı sallandırın şunları yoksa taraftar bu işin içine girecek ki hiç hoş olmaz o yüzden yönetim uyumaaaaaaaaaaa kadro dışı lazım bazılarına artık dönülmez yerlere girdik...alllhtan rakipler de puan kaybediyor....

shang 14.03.2010 15:01

neyini değerlendirecez her haftaki olay kaç haftadır içimiz parçalanıyor 3 zorlu maç var önümüzde 1 puan dahi alamayız rezalet bi durumdayız bitmişler futbolcular oynamayın kardeşim hiç oynamayın diyarbakırın performansına göre düşüp düşmemeyi bekliyorz lanet olsun !

Sivaslibey 14.03.2010 15:01

REZALETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karamik 14.03.2010 15:02

[COLOR="Black"]Gene Parçaladılar.Bu maçtan sonra şerefi olan herkes gibi Muhsin Hocanında istifa etmesi gerekiyor.Artık Afrikayamı gider nereye gide onu bilemem aldıgı topcularıda arkasından Kargoyla göndeririz.Hala Hoca değiştirmeyelim diyen arkadaslar varsa Allah onlarada Akıl fikir versin ne diyim dahaa.[/COLOR]

GuVeN 14.03.2010 15:03

Maçın Yıldızı Kimdi ?
stada takıma destege gıden her bir taraftar

Maçın en kötüsü kimdi ? bütün takım ve hocamız

Maçta göze çarpanlar ?göze carpacak bır futbol oynamıyoruz..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?dinledıgım kadarıyla,futbolun gerektırdıgı hıc bır sey yapamamısız..

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?
ben kendısıne olan ınancımı bugun kaybettım..yonetım ne gerekıyorsa yapmalı..ruhsuz futbolcularada cezalar verılmelı..

yorgun(58) 14.03.2010 15:03

Maçın Yıldızı Kimdi ? hepsi berbattı

Maçın en kötüsü kimdi ? sahada olan hepsi teknik heyette dahil

Maçta göze çarpanlar ? antalya tebrik ederiz biz mahalle takımı gibiydik

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? diger maçlargibi oynamadık ve kaybettik

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ? muhsin ertugralın varlıgıile yoklugu fark etmiyor futbolcularda ruhsuz aynı tas aynı hamam yazıklar olsun hepsine

85200258 14.03.2010 15:08

muhsin ertugral yanlıs kadro seçiyor ama ben futbolcularda ki ruhsuzlugu da anlamıyorum. Abi adamlar sanki futbolu yeni ögreniyolar. Bizle oynayan takım cosuyo. Bence olay yasin filan işi degil. Hadi yasini yolladık bu takım düzelecek mi? bu takımdan mehmet yıldız da dahil bütün takımı dagıtacan hacettepe gibi genç futbolculardan olusan bi kadro kuracaksın yabancıların hepsini yollayacaksın. Hocayı da yolluyup yerine genç kariyer hedefliyen bi hoca getireceksin düşüyorsan öyle düş.. ya da A2 takımyla oynasınlar abi zor bi iş mi? hepsini süresiz kadro dısı bıraksınlar. eminim su takımdan iyi futbol oynarlar

BOUN 14.03.2010 15:13

Hocanın faydalı olamadığı bir gerçek ama hocayı adam yerine koymayan ve oynamayan futbolcuların da kovulması lazım! Bu hafta hatta bugün yarın yönetimden radikal kararlar bekliyorum!

yigido_sampiyon 14.03.2010 15:14

[B][COLOR="Red"]Maçın Yıldızı Kimdi ?
Maçın yıldızı takımı antalya deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarımız.

Maçın en kötüsü kimdi ?
Sivassporlu futbolcular, yönetim ve muhsin ertuğral.

Maçta göze çarpanlar ?
Sivasspor büyük bir özveri ile bank asyaya oynuyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Tam bir rezalet.

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Hamleler için yanlış demiyorum saplantı diyorum...olmuyor işte mehmet yıldızla ,farukla, aubeyle, ibrahim şahinle...[/COLOR][/B]

karamik 14.03.2010 15:14

[COLOR="Black"]Hoca Büyük Şehir Maçından sonra ne dedi ben bu takımı 4 puandayken aldım Kardeşim şuan kaç puanız Ankaraspor maçını çık 17 puan topladın Yazıklar olsun hala başarılı oldugunu idda ediyosun Sen kimi kandırıyosun her hafta maç öncesi yiyecez ,ezecez ,savaşacaz eeeee ne oluyor sonunda gene dökülüyoruz sorun iletişim eksikliği senin hocalıgın Afrikada geçerli [COLOR="Red"]Lütfen İSTİFAAAAAA[/COLOR].[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:28.