SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28790)

mehmet fevzi 14.03.2010 17:52

Cevap: Maçın Ardından

bu maç bardağı taşıran son damla olmuştur. Eskişehirde bulunan gurbetçi Sivaslı olarak gururumuz olan Sivassporu bu hale getirenlere yazıklar olsun. Muhsin hocanın derhal ayrılması gerekir. aksi taktirde yönetiminde istifası gerekir.

85200258 14.03.2010 17:58

[QUOTE=özsivasli1903;617028]ne sacma utanmazsa birde diyecek antalyaspor süper takim...
az bile yenildik diyecek....
hep ayni sözler söylüyrsun hoca bir isik yok birak git ...
olmuyor artik küme düsünce mi yönetim cikacak meydana...
bülent uyguna istifa diyen zihniyet nerdesiniz yediniz bülenti kina yakin simdi...
biz bülent uygunla yeniliyorduk ama en az 5-6 net pozisyon buluyorduk...[/QUOTE]

muhsin hocayı savunma amaçlı sormuyorum yanlıs anlama sadece emrak ettim. ilk devre bületin takımın başında oldugu Trabzonspor , Bursasspor , Diyarabkırspor maçlarında tribündeydim. Ancak 6-7 yi bırak 2 pozisyon bile aklıma gelmiyo simdi o maçlarla ilgili. Trabzon maçında trabzonluların showunu izledik diyarbakırı alkışlayarak yolladık. Bursa'da Volkan Şen resitali izledik. sen aynı maçlardan bahsettigine emin misin? bi soruyum dedim.

Holigann 14.03.2010 18:03

[QUOTE=özsivasli1903;617028]ne sacma utanmazsa birde diyecek antalyaspor süper takim...
az bile yenildik diyecek....
hep ayni sözler söylüyrsun hoca bir isik yok birak git ...
olmuyor artik küme düsünce mi yönetim cikacak meydana...
bülent uyguna istifa diyen zihniyet nerdesiniz yediniz bülenti kina yakin simdi...
biz bülent uygunla yeniliyorduk ama en az 5-6 net pozisyon buluyorduk...[/QUOTE]

kusura bakmada kullanıcı adına bakınca sana ne söz hakkı düşüyor diye sorası geliyo insanın arkadaşım!!??

58_babacan_58 14.03.2010 18:19

[B]YERTER BE YETER BIÇAK KEMİĞE DAYANDI,GELDİN GELELİ HİÇ BİŞR ŞEY KAZANDIRAMADIN BU TAKIMA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ TEKNİK ADAMADA,FUTBOLCULARADA,İSTİFA ET BAS GİT,[COLOR="Red"]BİZ HOCASIZDA OYNARIZ BU KADAR REZİL BİR OYUNU[/COLOR],BU KADAR GOL ATMA ÖZÜRLÜ BİR TAKIM OLAMAZ YA MAHALLE TAKIMI KURUYOR SANKİ ADAM 90 DAKİKA BOYUNCA KALEYE İSABETLİ TEK ŞUT ATMADAN MAÇI BİTİRİYORUZ,YAPTIĞIMIZ İŞ SADECE RAKİPTEKİ TOPU KOVALAMAK BAŞKA HİÇ BİŞEY YOK,[COLOR="Red"]İSTİFA ET VE SİVASI TERKET MUHSİN HOCA.......[/COLOR][/B]

yigidoo 14.03.2010 18:19

Bu adam ne diyor ya ? ne yapmaya calisiyor ? geldigi gunden beri rakipleri ögdu durdu vallah.sanki gazeteci ALOOO sen Sivassporun hocasi degilmisin?? kendi takimina bak berbat oynuyorsunuzzzzzzzzzzzzzz tamam gözun sasa ama körde degil ac artik gözunun yoksa insanlarin sabri tasmaya basladi,acarlar o gözunun.

fedayi 14.03.2010 18:25

gençlerbirliği maçı dönüm noktası dediğine göre o maçtanda istenilen sonuç alınmassa istifa edecek heralde allah aşkına eğerde istifa ederse lütfen doğru düzgün bir teknik adam gelsin be hep dönüm noktası dönüm noktası dediler dönüp dönüp aynı yere gelemekten biz usandık artık sizde usanın..

olumune58 14.03.2010 18:30

ıstıfa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sewaz58 14.03.2010 18:31

Bakalım nasıl bitecek bu filmin sonu ?!

SEVDAMSIN58 14.03.2010 18:38

HANGI YUZLE HALA KONUSUYORSUN HANGI YUZLE HALA ISTIFA ETMIYORSUN SENI OZELMI TUTTULAR NASIL OLSA UTANMASI YOK CIKIP AYNI LAFI TEKRARLAR BOYLELIKLE TAKIMI LIGDEN DUSURUR DIYE EVET EVET BIR PISLIK VAR BU ISIN ICINDE

yukarıyıldızlı 14.03.2010 18:55

Hocam senin istifa etmeni istemiyorum ama sen kendi kariyerini düşünüyorsan bırak git çünkü senin elinde ruhsuzlar takımı var olan sana oluyor zaten olurda kazayla ligde de kalsak Muhsin Hoca sayesinde kaldık diyen bir elin parmağından az kişi olur.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:55.