![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor - Gençlerbiriği
Bu maç büyük ihtimal berabere biter.. Bize ters gelceğini düşünüyorum ama bizim kadro kalitemiz daha iyi tabi oynarlarsa
|
[B]Zor dostum zorrr. bu futbolla kazanmak hayal.
hiç umut yokmu derseniz var tabi olmazmı. futbolcuların mücadelesine bakmak gerek.[/B] |
----------------------- AKIN -----------------------
Abdurrahman------Sedat -------- Yasin ------- Hayrettin Agbetu ------- Keita ------- İ.Dağaşan ------- Erman ------------------- İbrahim Şahin ------------------ ----------------- Mehmet Yıldız ------------------- |
Hocanın bence son şansı.Ya gidecek ya kalacak.Gençlerbirliği ilk yarıdaki performansından uzak.yenemezsek zaten düşelim!
|
[B]valla yigidolar acik yurekli olmak istiyorum
oyun varmi bizde yoooookkkk duzen varmi bizde yoooookkk disiplin varmi bizde yooookkkk organizasyon varmi bizde yoookkk daha ne var hicbisey yookkkk bu macdan mutlu olmak istiyorum ama ...... malesef en az 0-2 gencler alir !!!![/B] |
simdiye kadar hep dogru durust konustum hic kadro hakkinda yorum yapmadim
ama bi dusundumde kamanan agbetu elrio bunlari bir arada dusunmek beni heyecanlandirmaz degil ayrica bizim topcularin cogu okuz mal |
amaaaaaaan yine yeriz 2 veya 3 gol boşuna hiç ümitlenmeyin muhsin oldukça birtek ankarayı yeneriz yazıklar olsun herkese:mad:
|
3-0 gençler kazanır boşuna hayal kurmayın
|
[QUOTE=Salim58;617730][B]Zor dostum zorrr. bu futbolla kazanmak hayal.
hiç umut yokmu derseniz var tabi olmazmı. futbolcuların mücadelesine bakmak gerek.[/B][/QUOTE] [B]maç başlıyor futbolcularda maç bitsede evimize gitsek havası var azim yok hırs yok ruhsuz futbol anlayışı üst sıralarda[/B] |
[QUOTE=Metal Gear;617732]Hocanın bence son şansı.Ya gidecek ya kalacak.Gençlerbirliği ilk yarıdaki performansından uzak.yenemezsek zaten düşelim![/QUOTE]
Bu adam gitmez abi..Süper ligden düşelim yine gitmez.. Öyle bir yüz var ki yakamızı mümkün değil kurtaramayız.. Bana öyle geliyo ki bu takımın süper lig heyecanı kalmamış.. yönetimin hedefi de bankasya sanırım.. bir süper lig takımı bu kadar mı yalnız bırakılır? Ay oldu bir yönetici göremedik.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:27. |