![]() |
Cevap: Yönetimden federasyoan tepki
[B][COLOR="Red"]biz önce sahaya çıkıp futbolumuzu oynayalım...diyarbakarı 5-10 puan altımıza alalım sonra konuşmaya ve açıklama yapmaya bile gerek kalmadan pek muhterem devlet büyüklerimize hadlerini bildirmiş oluruz...[/COLOR][/B]
|
yönetim federasyon yerine kendilerine ve futbolculara tepki vermesi lazım
|
BIZIM ALACAGIMIZ HER PUAN SIVASIN DUSMESINI ISTIYEN DIYARIN DUSMESINI ISTEMEYEN ZIHNIYETE TOKAT GIBI CARPACAKTIR
|
Hangi taraftar veya yönetim, oynadığı maçı hükmen yenilgi veya aleyhine tescil, artı 3 maç saha kapama gibi bir cezayı göze alarak sahaya inebilir veya yabancı madde atabilir.bunu ancak beyinsizler yapar ve yaptılar. bu cezaları göze alan varsa hadı yapsın bakalım. çoğu yorumcu, artık her stadta böyle olaylar olur, ceza az demeleri yanlış. bilinçli taraftar takımına bunu yapıp takımına zarar verirmi? hoşça kalın
|
[B][COLOR="Red"]nerelerdesin fikret ünsal??????
lüzumsuz her konuya açıklama yaparsın...çıkıpta karar verilmeden önce yine bir açıklama yapsaydın...[/COLOR][/B] |
Aslinda Diyarbakir coktan Düsürülmeliydi ama cok Hakzislik yaptilar.
|
bence hiç böyle bi saçmalığa gerek yok sonuç değişmeyecek siz oyununuzu oynayın gerisini bırakın
|
yönetim tahkim kuruluna giderse acziyetini de göstermiş olur.
bu ligde kalmak istiyorsak kendi çabalarımızla kalmalıyız.bütün olumsuzluklara rağmen takır takır futbol oynamaya çalışan diyarbakır takımının yarısı kadar mücadele etsek ligde kalırız. diğer takımlar dururken bizim byle bir çıkış yapmamız bizi başkalarının gözünde antipatik haline getirir. inşaallah yönetim böyle birşey yapmaz, |
Cevap: Yönetimden federasyona tepki
Bize ne arkadaş federasyonun kararından demek ki bizim yönetim bile o kadar umudunu kesmiş ki takımdan onlar bile ligde kalabileceğimizi düşünmüyor... Peki soruyorum yönetime,biz sizi nerelere şikayet edelim ?
|
Cevap: Yönetimden federasyona tepki
FEDERASYONA TEPKİ KOYANA KADAR KENDİ TAKIMINIZA KOYUN:mad::mad::mad:.TAKIM ÜSTÜNDE OTORİTESİ OMAYAN YÖNETİM FEDERASYON NEZNİNDE HİÇ BİR OTORİTE SAĞLAYAMAZ.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:33. |