![]() |
Cevap: Kaptan'dan mesaj
[B][COLOR="Red"]mehmet bu konuşmaları taraftara değil ruhsuz takım arkadaşlarına yap!!![/COLOR][/B]
|
Yeter be kardeşim karnımız tok bu laflara. Adam gibi oynayın da çenneizin çalışmasına gerek kalmasın. Asıl konuşacak olan değerli yönetimimiz nerede.Nerede bu geçen seneden daha iyi takım kurduklarını idda eden zavallılar nerede?
Nerede aciz, becereksiz, yeteneksizler nerede? |
[FONT="Arial Narrow"][COLOR="Navy"]HADI BAKALIM KAPTAN GORECEZ BU HAFTA.UMARIM ISIN CIDDIYETININ FARKINDASINIZ.SURDA ALACAGINIZ 3-4 MACTA LIGDE KALACAZ AMA GEL GORKI IKI SENE BOYUNCA FIRTINA ESTIREN TAKIM SU 3-4 MACI NASIL ALACAZ DIYE.GECEN SENE SOKAKTAKI COCUGA SOYLESENIZ INANMAZDI BU DURUMA DUSECEGIMIZ[/COLOR][/FONT]
|
Arkadaşlar bu sene inanıyorum ki düşmeyeceğiz. Seneye ligde kaldığımız taktirde yine Bülent UYGUN gelecek takımın başına. Görünen köy kılavuz istemez.
Demedi demeyin.... |
[QUOTE=CeLaLDiZDaR;618653]Arkadaşlar bu sene inanıyorum ki düşmeyeceğiz. Seneye ligde kaldığımız taktirde yine Bülent UYGUN gelecek takımın başına. Görünen köy kılavuz istemez.
Demedi demeyin....[/QUOTE] BÜLENT UYGUN MUHSİN ERTUGRALDAN İYİYDİ AMA BU SAATTEN SONRA ZOR GELİR |
Hep ayni mesajlar bizi de biktiriyorsunuz bee ama insallah bu defa olur dedigin kaptan
|
mehmet en önde oynadığı için onun çabalamalarını bütün takım görüyor, bu nedenle mehmetin performansı yüksek olursa bu bütün takıma yansıyacaktır. haydi mehmet göster kendini..
|
kaptan sen kendine dikkat et ikili müc..senin oyundan olman yeterli sen ve apo gibi diğer arkdşlrında ölümüne oynasalar bu hallere düşmezdk iyi şanslar...dilerim
|
mehmet senden ricam bu hafta yenilirsek hocanin valizini ellerinle topla göneder ne olur sen yaptirsan inan ondan iyi yaparsin
|
kaptan kusura bakma diyarbakır kazandı manisa kazandı herkezin aklına ilk gelen şey kahrolarak düştüğümüz geldi sanırım bunun tescilide yarınki olası mağlubiyet olacaktır inanamıyorum oyuncusu bile kalmayacak neredeyse diyarbakırın oynadı antalyayı yendiler biz 3 yedik kahrolarak üzülerek düşmeye en yakın takım biziz diyorum yazıklar olsun oynamayıp mücadele etmeyip bu hale getirenlere
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |