SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bülent Uygun ; Sivaslılar nankörlük etti. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28859)

fedayi 20.03.2010 23:48

Cevap: Bülent Uygun ; Sivaslılar nankörlük etti.

ya bülent uygun herşeyi en başta kendi hazırladı. kendi gitmeyi kafasına koymustu çünkü takımın iskeletini bozdu.gidecekti yönetimle arasında sorunlar çıkmaya basladı.ve bir spor programında spiker sordu sivas bu sene ligi kaçıncı sırada tamamlar o da 10 ile 15. sıralar arasında demişti.böyle olacağını planlamıstıo sivassporu bi pyon olarak kullandı sivassporla yıldızı parladı sivasspordan önce kim bülent uygunu adam akıllı kim tanırdı söyleyin.ve bülent uygunu savunanlara söylüyorum kimmiş nankör biz mi bülent uygun mu. bence daha sivas adını bile ağzına almamalı insanlık namına bişeyler almıssa...

Berkkaya5858 20.03.2010 23:58

sivaslılar kimseye nankörlük etmez kimsede sivasspordan üstün degildir sivaslılar kadar da kimse sabır etmez kendi 15 maglubiyet aldı artarda ona baksın sivaslılara kızacagına büyük takımlar üç maç üstüste yenildiginde hocalarını kapıya koyar ki sivas bunu da yapmadı yapmasın böyle laflar üç beş insan istifa demişde pes dogrusu.

oquzh4n58 21.03.2010 00:02

[B] Ey büLent Sen Yaptın Ewi Geri Yıkmakdan Başka ne yaptın [/B] [SIZE="3"]Oturmus Harıka Bı Kadro Kurdun 2 yıl Sampıyonluga oynattın ama olamadık Takımı Dagıttın Gıttın [/SIZE] bu kadar Gerisi onun ınsafsızlıgıdır !

Berkkaya5858 21.03.2010 00:05

hoca bizi gercekten çok şaşırttın bu takımı bu duruma taraftarmı düşürdü transferi sen yaptın iyi futbolcularıda sattın zaten şehirdede sıkılmıstın böyle bir netice yarattın gitmene mazaret lazımdı bu sene böyle oldu ama bundan sonra elbet böyle durumlarla sivasspor karşılaşmayacak bu sene kontipiyede kaldık SİVASSPORumuzu çok seviyoruz.

Berkkaya5858 21.03.2010 00:07

en büyük sivasspor kişiler geçicidir sivasspor kalcı kişiye takılıp kalma sivassporlu gelcege bak geçmiş geçmişte kaldı

yigido yakup 21.03.2010 00:46

walla ben bülent uygun konusunda yaptiklariyla veya yapadiklariyla okadar cok anlatilacak seyleri varki bizde görev yaptigi sürece basarisizliklarina pek üzülmedim ama o zor durumda birakip gitmesi beni encok yikmisti.

bülent uygun sivas a gelirken resmen bitmis kimselerin ismini hatirlamadigi biraz konusulduktan sonra su asker bülent kocaliden geldi gol krali oldu sonra ne olduysa kayboldu gitti diye konusulan bir durumdaydi o durumdaki bülent uygunla tarihinde süperlig görmemis sivasspor beraber büyüdüler ama biryerden sonra bu büyüklük bazi bünyelere zarar getirdi nankörlük kelimesini kullanan insanlara zamaninda bazi giden yerli yabanci oyuncularda bu kelimeri kullnamisti ama herseye ragmen sivasli bülent uygununa güveniyordu ama neoluyorsa her mactan sonra ya sakatlik ya baska birsey bahanesi oluyorduda transfer sezonunda gönderdikleri ve aldiklari konusunda biz birseyleri hesap ettik ama hesaplarimiz tutmadi bu senede sivaslilar bizi böyle kabul etsin diyemedi.kerameti kendinde mazeretleri baska sebeplere yükledi.

herseye ragmen sivaslilarin %80 ni ona sonsuz güveniyor ve bu kötü günleri kesinlikle asilacagini düsünüyordu ama herkesi soke eden ama bazilarini sevincden göbek atar derecesini getiren karari istifa oldu hele hele o basin toplantisindaki istifami isterlerse kabul etmesinler diye ukala aciklamsi bizlerde ona güvenenlerde yikim oldu.

cünkü ben enson gidecek insan diye düsünürken o ilk olarak giden oldu

bülent uygun bize pes etmemeye birakmadan yilmadan calismaya hedefe dogru kosmaya alistirmisti ama iste 300-500 kisinin istifa cagrisi aslinda bunlari yapanlar basarida bülent uygun bir tek kelime edemeyen onun gecmisindeki fenerliligini kendi galatasayliliklari besiktasliliklari sebebiyle onu hep düsman görenler onun ve takimin kötü günlerini beklediler ve bütün birikenlerini bosaltilar.

bizim enbüyük sucumuz ya birilerini cok seviyoruz yada cabuk nefret ediyoruz yani burdaki simdiki sorunda bu sorunlari ve kisileri mantigimizla düsünmüyoruz
öyle yapamayinca biri cabuk nankör oluyor biride cabuk kahraman.keske bunlari ayrilik olmadan konusabilseydik bülent hocamizi kaybetmeden hem o kendine bir ceki düzen verseydi hemde sivaslilar mantiklariyla hareket edebilselerdi.

suan bizim takima bülent uygun gelse kapimizin acik olacagini bildirmekte görevimiz.

insanlari biz günlük sevmiyoruz öyle günlük konularlada nefret etmeyiz.

myway 21.03.2010 01:40

[B]bülent sevdalıları sene sonuna kadar muhsin hocanıza sahip çıkın ![/B]

nejmi58 21.03.2010 01:59

[QUOTE=yigido yakup;618835]walla ben bülent uygun konusunda yaptiklariyla veya yapadiklariyla okadar cok anlatilacak seyleri varki bizde görev yaptigi sürece basarisizliklarina pek üzülmedim ama o zor durumda birakip gitmesi beni encok yikmisti.

bülent uygun sivas a gelirken resmen bitmis kimselerin ismini hatirlamadigi biraz konusulduktan sonra su asker bülent kocaliden geldi gol krali oldu sonra ne olduysa kayboldu gitti diye konusulan bir durumdaydi o durumdaki bülent uygunla tarihinde süperlig görmemis sivasspor beraber büyüdüler ama biryerden sonra bu büyüklük bazi bünyelere zarar getirdi nankörlük kelimesini kullanan insanlara zamaninda bazi giden yerli yabanci oyuncularda bu kelimeri kullnamisti ama herseye ragmen sivasli bülent uygununa güveniyordu ama neoluyorsa her mactan sonra ya sakatlik ya baska birsey bahanesi oluyorduda transfer sezonunda gönderdikleri ve aldiklari konusunda biz birseyleri hesap ettik ama hesaplarimiz tutmadi bu senede sivaslilar bizi böyle kabul etsin diyemedi.kerameti kendinde mazeretleri baska sebeplere yükledi.

herseye ragmen sivaslilarin %80 ni ona sonsuz güveniyor ve bu kötü günleri kesinlikle asilacagini düsünüyordu ama herkesi soke eden ama bazilarini sevincden göbek atar derecesini getiren karari istifa oldu hele hele o basin toplantisindaki istifami isterlerse kabul etmesinler diye ukala aciklamsi bizlerde ona güvenenlerde yikim oldu.

cünkü ben enson gidecek insan diye düsünürken o ilk olarak giden oldu

bülent uygun bize pes etmemeye birakmadan yilmadan calismaya hedefe dogru kosmaya alistirmisti ama iste 300-500 kisinin istifa cagrisi aslinda bunlari yapanlar basarida bülent uygun bir tek kelime edemeyen onun gecmisindeki fenerliligini kendi galatasayliliklari besiktasliliklari sebebiyle onu hep düsman görenler onun ve takimin kötü günlerini beklediler ve bütün birikenlerini bosaltilar.

bizim enbüyük sucumuz ya birilerini cok seviyoruz yada cabuk nefret ediyoruz yani burdaki simdiki sorunda bu sorunlari ve kisileri mantigimizla düsünmüyoruz
öyle yapamayinca biri cabuk nankör oluyor biride cabuk kahraman.keske bunlari ayrilik olmadan konusabilseydik bülent hocamizi kaybetmeden hem o kendine bir ceki düzen verseydi hemde sivaslilar mantiklariyla hareket edebilselerdi.

suan bizim takima bülent uygun gelse kapimizin acik olacagini bildirmekte görevimiz.

insanlari biz günlük sevmiyoruz öyle günlük konularlada nefret etmeyiz.[/QUOTE]

güzel bir paylasim olmus, tesekkürler.

58MUAMMER58 21.03.2010 02:23

YA HOCA BU SÖYLEDİKLERİNE İNANAMADIM,SEN ÜSKÜDARDA OYNARKEN SİVASA KAPTAN OLARAK GELDİN ,SENİ GÖNDERDİLER ŞAMPİYONLUK KAÇTI,MENEJER ,YAPTILAR,SİVASIN ADI İLE RÜYANDA GÖREMİYECEN ADAMLARLA MUHATAP OLDUN,AVRUPA.AFRİKA,BREZİLYA GÖRDÜN,KULÜP SENİ KURSA SALDI,HOCA YAPTI,CEBİNE PARA KOYDU,DEPREMDE BİDONUNLA KALDIN ,ŞİMDİ JPE BİNİYORSUN,ÇİFTLİĞİN VAR ,ALLAH DAHA VERSİN,BİZİ LİGDE TUTTUN,2 YIL ŞAMPİYONLUĞA OYNATTIN,ŞAMPİYONLAR LİGİNE.AVRUPA LİGİNE SOKTUN.TEŞEKKÜR EDERİZ,ANCAK ,SENİN SÖYLEMLERİN ,ENSEMPATİK TAKIMKEN,4 TAKIM VE DİĞER TAKIMLARIN DÜŞMANI YAPTIN ŞAMPİYONLUKLAR SENİN YÜZÜN DEN KAÇTI,BİZİ AVRUPADA REZİL RÜSVA ETTİN,ENSONUNDA SENİN ŞEYİNİN KEYFİNE FUTBOLCULARI SATTIN,YERİNE KAZMALARI ALDIN ŞİMDİ,TAKIM SENİN PİSLİĞİNİ ÇEKİYOR,SİVASHALKI SANA HERZAMAN SAYGI VE SEVGİSİNİ VERDİ,
SAYEMİZDE BAŞBAKAN G.K.B.İLE MUHATAP OLDUN,7 HAFTADA 1 PUAN ALAN HOCAYA İSTERSE MORİNYO OLSUN İSTİFA DİYE BAĞIRIRLAR.BUNUN İÇİN SİVASLILARA NANKÖR DİYEMEZSİN.ALLAH BİDAHA BİZİ SANA MUHTAÇ ETMESİN YOLUN AÇIK OLSUN AMA ARTIK SUS ZATEN BİTMİŞİZ, BİRDE SEN BİTİRME BİZİ DERDİMİZLE BIRAK .

serhatcan 21.03.2010 03:47

ya sivaslı topraklarım,hemşerilerim,canlarım.ben şu anda yazıya yorum yapmıyorum. sadece sizin yazdıklarınıza karşılık şunu yazacağım. gelin bu adamın röportajına benim yazımdan sonra tek kelime yorum yapmayın. eğer yazarsanız ciddiye almış olursunuz adamı. kaile bile almayın.10-15 defaa sivasta olmamama ramen kalkıp sivasa ve başka şehirlere maça gittim. eğer benim bilet paramdan bu adamın kursağına bir lokma geçtiyse helal etmiyorum kendi adıma. yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59.