SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Suçlu Kim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28872)

emin kara 21.03.2010 23:44

Cevap: Suçlu Kim

suçlu ararsak liste kabarık oldugu kesin yötetim den basın sözcüsüne oyuncusundan hocasına hepisi suçludur sanırım hala bu kişiler takımın düşme potasına girdiginden haberleri olmadıgını düşünüyorum yoksa mudahala ederlererdi şimdiye kadar takımı kurtarmak için en ufak bir mudahale yapmadılar

ulucemo 21.03.2010 23:55

EVET ARKADAŞLAR KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM .BİZLER SUÇLUYUZ.
90 DK FUTBOLCUYU CANİ GÖNULDEN DESTEKLEYEN BİZLERMİYİZ(BURSA,ES ES
GİBİ ) YOKSA ELİNE CEKİRDEK TORBASINI ALIP ÇITLAYAN BİZLER DEGİLMİYİZ OYUN SAHADA OYNANIR.AYRİCA TABİİ YANLIŞ TRANSFERLER.

H_Turan 21.03.2010 23:58

[QUOTE=ulucemo;619624]EVET ARKADAŞLAR KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM .BİZLER SUÇLUYUZ.
90 DK FUTBOLCUYU CANİ GÖNULDEN DESTEKLEYEN BİZLERMİYİZ(BURSA,ES ES
GİBİ ) YOKSA ELİNE CEKİRDEK TORBASINI ALIP ÇITLAYAN BİZLER DEGİLMİYİZ OYUN SAHADA OYNANIR.AYRİCA TABİİ YANLIŞ TRANSFERLER.[/QUOTE]

daha ne desteklemesi stadı full doldurduk Şampiyonluğa oynarken doldurmamıştık Yzık değilmi oraya gelen insanlara.

Tek suçlu Futbolculardı Paralarını alıyorlar

58MUAMMER58 22.03.2010 00:02

YÖNETİM HOCALAR FUTBOLCULAR ÇOK SUÇLU.

dv9000 22.03.2010 00:22

keci boynuzu BULENT UYGUN dur baska kimse degil

Shan58 22.03.2010 00:58

[QUOTE=bozcelik;619557]sonuna kadar katılıyorum, bülent uygunun bindiği jipe laf edenler nerdesiniz, bülent uygun bir futbolcu kadar kazanmıyordu[/QUOTE]

Bülent Uygun bu takımın başında 9 hafta kaldı ve aynı kötü futbol onun zamanındada vardı.
Takımın istekeletini bozan ve futbolcuların kafasını karıştırıp Sivas'tan soğutan Bülent Uygun'dur.

Her oyuncunun büyük takım hayali vardır, Hayallerimi başka bir takımda gerçekleştireceğim gibi söylemlerle Sivas'ı küçük gösterip futbolcuları bu takımdan soğutan ve kafalarından silmelerine neden olan bülent uygun'dur.

Savunulabilecek ve haklı gösterilebilecek en son iki kişi Bülent Uygun ve Fikret Ünsal'dır.
Bu iki zaatın herhangi bir konuda haklı olduğunu söyleyenler bence bir kez daha düşünsünler.

Şampiyonluğa oynarken bile kendini FB'ye pazarlamaya çalışan ve her fırsatta Sivas'ın küçük bir takım olduğunu ima eden ve futbolcuları soğutan Bülent Uygun'un ta kendisiydi.

Bülent Uygun Sivas'ı kafasından silmişti zaten ve burada isteyerek durmuyordu.
ama şimdi Sivas gibi bir takım daha bulsa beş dakka durmaz gider.

Çünki FB'ye gitmesi gibi bir ihtimal artık yok.
Zaten Aziz FB'de olduğu müddetçe Bülent Uygun'ı kapıdan içeri sokmaz bunu kendide anlamıştır umarım

Tabi bir gerçek varki onun hatalarının ve tecrübnezisliğinin bedelini haketmediği halde Sivas ödüyor.

dv9000 22.03.2010 01:04

BILOYU suclu gosterdim ama birde YONETIMe soruyorum 26 hafta hangi delikteydiniz

Sivasli82 22.03.2010 02:58

Suclu ortada, hoca tanidigim bildigim oyuncular diye getirdigi yabancilar hocayi hayatlarinda ilk kez görüyorlar. Sorun Lucien Aubey, size diyecekki ben hocanin adini bile duymamistim hayatimda. Sadece menajerimle Muhsin ertugrali Sivasa getiren menajer cok iyi arkadaslar.
Suclu yu aramak amerikayi yeniden kesfetmek gibi birsey....

yigido yakup 22.03.2010 07:30

ben sucsuz kimseyi göremiyorum.herkesin ama az ama cok sucu var.yani birlikte gemimizi batirma yoluna gittik.
en az suclu diye kimseyi göremiyorum herkes suclu taraftarda hocada yönetimde futbolcularda simdiki zaman suclu arayip hesaplasma zamani degil simdi can derdindeyiz hele bir karaya cikalim ondan sonra sucluyu arayabiliriz.

bugünde suclu diye birilerini ilan edip digerlerine sonsuz kredi vermeyelim suclu aranacak zaman sezon sonudur.simdi yardimlasma elbirligi ile düzlüge cikma zamanidir.

Salim58 22.03.2010 08:20

[B]En büyük suçlu yönetim. gerektiği yerde radikal kararlar almadılar alamadılar.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:32.