![]() |
Cevap: TSL/Gaziantepspor - Sivasspor
anteptende maçı alamamız lazım
|
Biz Antepe fark atardikda...Defansimiz berbat. Hadi Bilica'yi para icin sattiniz, yerine kimi aldiniz??
Diallo'yu sattiniz adam gecen bize gol atti ve gol sevinci bile yapti ben saygi duydum sevincine cünkü ayip ettiler onu göndermekle biri cezali olunca Diallo'yu koy adam her hafta oynuyomus gibi oynuyordu..simdi kim var? haha yasin odunu ve lucien adam milli takimda bi kere oynamis ona bile sasiyom... Murat Erdogan Ibo'yla orta sahanin dynamosuydu gönderdiler...niye?...yaslanmis...haha daha 30'a yeni girmisdir belki...en cok tum gittigine üzülüyom antepe hat-trick yapardi vallah...kamanan hala yedek bu takim takim degil gardasss...... |
[QUOTE=вαЯon™;619793][B]banko 2 arkadaşlar.............[/B][/QUOTE]
neye dayanarak banko 2 diyosun acaba.bu ruhsuz futbolcularamı güveniyosun :confused: |
[QUOTE=münihli_58;619885]Biz Antepe fark atardikda...Defansimiz berbat. Hadi Bilica'yi para icin sattiniz, yerine kimi aldiniz??
Diallo'yu sattiniz adam gecen bize gol atti ve gol sevinci bile yapti ben saygi duydum sevincine cünkü ayip ettiler onu göndermekle biri cezali olunca Diallo'yu koy adam her hafta oynuyomus gibi oynuyordu..simdi kim var? haha yasin odunu ve lucien adam milli takimda bi kere oynamis ona bile sasiyom... Murat Erdogan Ibo'yla orta sahanin dynamosuydu gönderdiler...niye?...yaslanmis...haha daha 30'a yeni girmisdir belki...en cok tum gittigine üzülüyom antepe hat-trick yapardi vallah...kamanan hala yedek bu takim takim degil gardasss......[/QUOTE] Sadece defans takımın ofansif yönü de berbat. tam 26 maç yapılmış takım 27 gol atmış yani her maça bir gol bu nedir ya. antep evindeki son 3 maçta bjk yi 2-0 yendi eskişehir ve ts yle 1-1 berabere kaldı.Yani bu sene evinde fark yiyecek değil aksine fark atacak takım. Sivasın ofansif oyuncuları antep savunması içinde kaybolup giderler. ben antepin en az 2 golü var diyim sivas bu takıma gol atabilir mi bilmem. |
Zor bir deplasman,kadroda olan geçen yıl ki futbolcular hatırlasın geçen yıl nasılda şampiyonluğu kaybetmişlerdi orda.Şimdi de gidip kümede kalmayı sağlasınlar orda.Eğer aynı ruhsuzlukla gidersek en aşağı 3 yeriz,ama birşeyler değişirse en az 1 puan alırız.
|
gb maçının ilk 20 dakikasındaki gibi 90 dk oynarsak 3 puan alırız diye düşünüyorum
|
[B]Yeni hoca belli olsun skorda belli olur, bekleyelim bakalım.[/B]
|
[B]önce gaziantep
sonra galatasaray... 2 maçta 0 puan, merhaba bankasya :( bakalım bir daha süper ligi kaç sene sonra görürüz... içimiz kan ağlıyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor :([/B] |
teknik direktor hemen gelirse belki bi kıpırdanma olabilir en azından beraberlik almamız lazım ...
|
[QUOTE=sivasli215;619923][B]önce gaziantep
sonra galatasaray... 2 maçta 0 puan, merhaba bankasya :( bakalım bir daha süper ligi kaç sene sonra görürüz... içimiz kan ağlıyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor :([/B][/QUOTE] Sonra kayseri deplasmanı ve bjk deplasmanı var. bunlardan da 0 puan.arada ankara maçı var ama ne manisa ne de dşyarbakır bu maçı oynanmış 3 puanları yazılmamış. Bu maçlardan sonra içerde kasımpaşa maçı var. Kasımpaşa süper top oynuyor max. 1 puan alınır es es deplasmanı 0 puan içerde ankaragücü maçı 3 puan desek kalan maçlardan 4 puan toplanıyor. manisa ve diyarbakırın maçlarınlara bakıyorum onların da fikstürü iyi değil ama manisa daha şimdiden 3 puan önde toplayacakları puan belli değil bana göre en 3..5 puan toplarlar.Diyarbakırla puanlar aynı olmasına rağmen hem sivastan daha iyi oynuyolar hem de tff tarafından destekleniyorlar. Sonuçat bu takımın düşme ihtimali %80 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:31. |