![]() |
Cevap: Bakkal ilk idmanına çıktı
[FONT="Comic Sans MS"][B]benim bu maçtanda pek umudum yok açıkçası hem deplasman hemde çok iyi futbol oynayan bi takım var karşımızda beraberlikte iyi skordur diyorum yenilmeyelimde...[/B][/FONT]
|
şimdi destek zamanı karamsar olmayalım destek vardır takımı şaha kaldırır destek vardır takımı yerin dibine sokar şimdiye kadar stres faktörü etkili olduğu için bu aşamaya geldik zaten hep beraber takıma destek olalım bu zor durumu aşalım...
|
bekleyip görmekten başka çağre yok ben sonuna kadar güveniyoum mesut hoca iyidir sağlamdır bizler inanmalıyız güvenmeliyiz başka çağresi yok bu işin bizler bize düşeni yapalımda gerisi allah kerim...
|
Cevap: Mesut BAKKAL İle İlk İdman..
[QUOTE=Ali Selim;620994]Dün yapılan ilk idmanda mesut bakkalı ve futbolcuları izleme şansı buldum. İlk göze çarpan olay muhsin hocanın gitmesi ile birlikte sanki takım üzerinde bir dirilme , ayaklanma meydana gelmiş hoca ile futbolcuların kısa süre içerisindeki uyumu beni açıkcası mutlu etti.Bunların dışında dün yapılan idmanda Futbolcuların hırsı azimi isteği mücadelesi gözden kaçmadı yani dün ki yapılan idmanın fazla değil %50' sini sahaya yansıtsak Mutlaka galibeyitle ayrılırız aşırı derecede bir neşe anlaşma uyum çok güzeldi inşallah yeni hocamızın gelişi takım üzerinde bulunan ölü toprağını kaldırır ve iyi bir çıkışa geçeriz.Bu arada idman sırasında tesisler müdürümüz Cafer beyle yaptığım kısa sohbette muhsin hocanın gönderilmesi ile ilgili önemli noktalara değindik.Aslında ligin iknci yarısına başlamadan hoca için acaba soruları başlamış fakat getireceği oyuncular beklenilmiş daha sonrasında her maç sonrası Muhsin hocanın yönetime beyanatı çok ilginçtirki "Bu hafta Mutlaka Düzeliyoruz kesin 3 puan Bizim " Bu ve buna benzer kelimeler kullanarak Gençlerbirliği maçına kadar getirmiş artık yönetimin de sabrı kalmayarak göndermek zorunda kalınılmış.Tabi bu bizim Cafer beyden duyduklarımız.Anlayacağınız Arkadaşlarım Takımın verdiği en son görüntü olumlu yönde insanı mutlu edecek şekilde inşallah artık 3 puan alıp çıkışa geçeriz saygı ve sevgi ile
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] [B][I]EY SONSUZLUĞUN SAHİBİ SANA ULAŞMAK İSTİYORUM [/I][/B][/QUOTE] Bunları Konuşmak İçin Daha Çok Erken Kardeş Muhsin Hocanın Kabahati yoktu Oyuncular oynamıyor ruhsuz |
Gaziantep ve gs maçı sonuçları Eğer yenersek Hocanın Gelmesi yararlı olmuş yenilirsek Değişen bir şey yok Antremana bakıp hemen karar verme
|
[QUOTE=H_Turan;621023]Gaziantep ve gs maçı sonuçları Eğer yenersek Hocanın Gelmesi yararlı olmuş yenilirsek Değişen bir şey yok Antremana bakıp hemen karar verme[/QUOTE]
Sivas gs veya antep maçlarından birini alsın küme düşmez. 2 takım da çok güçlü çünkü bunların birini yenmek oyuncuların kendine güvenini arttırır |
ALLAH UTANDIRMASIN DIYELIM
SANS YANINIZDA OLSUN |
ya bırakın allahınıı seversenız. 3 sezondur 3 takımdanda kovulan teknık adamdan ne hayır gelebilirki?
|
ilk galibyetinide inşallah bu hafta alıcak
|
SELAM ARKADASLAR BEN DÜSÜNÜYORUM BU TAKIMI ZATEN DÜSÜRECEKLER DIYARBAKIRI DÜSÜRMEYECEKLER SIVAS NE KADA OLURSA OLSUN YINEDE DÜSÜRECEKLER
BILMEM YANLISMI DÜSÜNÜYORUM YENI HOCAMIZ INSALLAH BASARILI OLUR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59. |