![]() |
Cevap: Gaziantep'te olay çıktı!
HİÇ ŞAŞIRMADIM,TFF.DİYARBAKIRSPORA,AĞIR CEZALAR VERSEYDİ BÖYLE OLMAZDI ,TARAFTARLARIMIZA BİRŞEY OLMADIĞINA SEVİNDİM,İŞTE MİLLETİN ADAMLIĞI,DELİKANLILIĞI BUKADAR,SİVAS.TA BÖYLE BİRŞEY YOK,20 KİŞİNİN ÜSTÜNE 200 KİŞİ SALDIRIYOR.SPORLA KARDEŞLİKLE HİÇ ALAKASI YOK,SANKİ ŞAMPİYONLUK KAÇIRIYORLAR,YILLARDIR BU LİGDE BJK NİN METRESİ OLAN ADI HERSEZON ŞİKEYLE ANILAN ,5.
LİKTEN BAŞKA BAŞARISI OLMAYAN TAKIMIN TARAFTARI BUKADAR OLUR ŞİDDETLE KINIYORUM TFF.NİN AKLINI BAŞINA ALMASINI DİLİYORUM,YAKINDA STADLARDAN ÖLÜ ÇIKARSA TEK SORUMLUSU AKP NİN SPOR MÜDÜRÜ MURAT ÖZGENERDİR, BU EŞKİYALARA, HAYDUTLARA, TÜRKLÜKTEN.ADAMLIKTAN NASİBİNİ ALAMAMIŞ KİŞİLERE İBRETLİK CEZA VERİLMESİNİ DİLİYORUM. |
[QUOTE=58MUAMMER58;621817]HİÇ ŞAŞIRMADIM,TFF.DİYARBAKIRSPORA,AĞIR CEZALAR VERSEYDİ BÖYLE OLMAZDI ,TARAFTARLARIMIZA BİRŞEY OLMADIĞINA SEVİNDİM,İŞTE MİLLETİN ADAMLIĞI,DELİKANLILIĞI BUKADAR,SİVAS.TA BÖYLE BİRŞEY YOK,20 KİŞİNİN ÜSTÜNE 200 KİŞİ SALDIRIYOR.SPORLA KARDEŞLİKLE HİÇ ALAKASI YOK,SANKİ ŞAMPİYONLUK KAÇIRIYORLAR,YILLARDIR BU LİGDE BJK NİN METRESİ OLAN ADI HERSEZON ŞİKEYLE ANILAN ,5.
LİKTEN BAŞKA BAŞARISI OLMAYAN TAKIMIN TARAFTARI BUKADAR OLUR ŞİDDETLE KINIYORUM TFF.NİN AKLINI BAŞINA ALMASINI DİLİYORUM,YAKINDA STADLARDAN ÖLÜ ÇIKARSA TEK SORUMLUSU AKP NİN SPOR MÜDÜRÜ MURAT ÖZGENERDİR, BU EŞKİYALARA, HAYDUTLARA, TÜRKLÜKTEN.ADAMLIKTAN NASİBİNİ ALAMAMIŞ KİŞİLERE İBRETLİK CEZA VERİLMESİNİ DİLİYORUM.[/QUOTE] karde arkadasla konustum gaziantep cok iyi karsılamıs bizimkileri. maç içinde de en ufak bir hareketleri veya kötü tezahüratları olmamıs. 90 + 5 te gol gelince hakem birde tekrrlatınca sinirlenmişler onun gazıyla ortalık karısmıs. Genclik27 grubu mu ne varmıs olar dan 200 kişi atlamıs sahaya. Diger antepliler zaten genclik27 yi sevmiyormus. Neyse bosverelim 1 puanın keyfini cıkaralım |
o değilde haftaya g.sarayla mac var demin carsıdan geldim her yerde g.saray formalı ultraslan polarlı kişiler geziyor. biz burda sivas nasıl düşmez diyye gece gündüz düşünürken kendi sivas halkımı derbiye odaklanmıs g.saray ne yapar fener ne yapar onun hesabını yapıyor
o yüzden cok zoruma gidiyor üzüüyorum |
iyi ki mac sivasta değil.bu mac eger sivasta oynansaydı eminim aksamki fener .garay macı oldugu için tribünde cogu kişide g.saray fener forması görüp kriz gecirecektim. İyiki mac antepteydi. Derbi derbi istanbul takımları diye diye ölecekler
|
diyarbakırspor gibi antepede bişey yapmayında görek bakalım ne yapacanız
|
eee noalcak sen dıyarbakıra ceza vermezsen milletde bole yapar ankarayı dusrmeyi bildinizz hadi kolaysa diyarı da dusurun gaziantepide dusurun !! biz daha millete karanfil gul atalım milelt tas kaya atıyor kafamızaa
|
bide macı anlatan spiker diyodukı burda dostluk var kardeslık var taraftarlar kardeslıgın kazanmasını isdiyo bumu LaNn kardeslik siz sivasa geldıgınızde bız bolemı davrandık allah buyuk bu ligde kalp seneye sivasa geldıgınız cıkabılıyonuzmu bakyıım staddan :mad:
|
[COLOR="Red"][B][FONT="Century Gothic"]diyarbakira cok ucuz cezalar verirsen iste bu olaylarda kacinilmaz olur... tff agirligini koyamadi... hadi bakalim ceza ne kadar ucuz olacak bekliyoruz!!![/FONT][/B][/COLOR]
|
TFF BAŞINA NE İŞ AÇTIĞININ FARKINDA DEĞİL AZ BİLE YAPMIŞLAR BİR İKİ HAKEMDE DÖVSELERDİ TAM KAPAK OLURDU FEDERASYONA
|
Arkadaşlar olan olmuş. Dikkatle okudum yorumları. Antep seyircisi bize kast etmemiş misafirperverlik göstermiş. O açıdan herkesle restleşmeyelim. Herkesle düşmen olmayalım. Antipatik olmamaya çalışalım lütfen.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:26. |