![]() |
Cevap: FB'ye ilk tebrik Selami Uzun'dan
Ya En çok görünen vekilimiz bu ona göre hesap et ben daha adını bilmediğim vekilimiz var yazık sizi oraya gönderen bizlere Memur gibi maaş alın yatın bakalım.
|
bakalım gelecek yılki seçimlerde ne yapacak bence sivassporun bütün maclarına gelecek ve takıma tam destek verıyormus gıbı bır havaya bürünecek fakat biz sivassporlular olarak ona hatırlatalım
[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B] bizi bu günlerde yanlız bırakan bır vekıle ıhtıyacımız yoktur bunu hatırlatalım |
[B] yazıklar olsun senın gıbı sıvaslıyaa[/B]
|
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img297.imageshack.us/img297/3741/happy0064.gif[/img][/url]
[B]El salla vekilim el sallaaaaaa..[/B] |
[B]SİVASI TEMSİL EDİYORSAN HER ŞEYİYLE TEMSİL EDECEKSİN-KÜLTÜRÜYLE-TAKIMIYLA-NE BİLİYİM İŞTE HER YÖNDEN TEMSİL EDECEKSİN GİDİP İSTANBUL TAKIMINI TEBRİK EDENE KADAR,SİVASSPOR İÇİN YAPILACAK STADYUMUN YAPILMASI İÇİN UĞRAŞ MESELAA.....[/B]
|
bu haberin başlığını değiştirsek fb ye tebrik fb li milletvekilinden desek daha doğru olur hiç bir zamn sivasspor u tebrk etmiş mi merak ediyorum ( bunları burda barındırmak her zamn bizi 10 yıl geriye götürür....
|
başbakan sivasın bakanı benim dedi bölge müdürlükleri birer birer gitti sırada nere var bilmiyorum ama biz bu partiye oy verirken biraz düşünmeliyiz.stad sözü verdiler utanmadan kapasite derdine düştüler kaldıki stadın yeri en az 50 000 kişilik yeni stad yapacak kadar degerli.koca başbakanın sözü yerlerde sürünüyor 37 dediler şimdi 20 diyorlar 20 000 kişilik stadınan işimiz olmaz alın başınıza çalın.bizim stadımız bize yeter tokiye yalakalık yapmaya gerek yok.vekillere gelince oy vermeye bile gitmeye gerek yok .tepkimizi bu şekilde daha güzel göstermiş oluruz.zaten bunlar sivas a bişey yapmadı yapmazlarda onlar açılım dediklerinden alsınlar oyları alabiliyorlarsa sıkıyorsa alsınlarda görelim.ama biz kraldan çok kralcıyız götürür tıpış tıpış oyları bunlara verir 4 yıl daha bunların eziyetini çekeriz..........????????????
|
çok doğru söylüyorsun pover58
şimdiki stadın bulunduğu yer yeni stadı karşılar. yalaka değil milletvekili istiyoruz................... |
fenerbahçe cumhuriyetinin milletvekili galiba bu adam
|
arkadaşlar biri ben recep tayyip erdoğana oy veriyorum demiş ama yanlış düşünüyor senin verdiğin oy bu adam olmayan vekiller vekil oluyor oy verirkende bunu düşün bir kere.ikinciside sivasspor düşünce suçlu biz olmayız diyordu yine bu vekil hatırlarsanız....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |