SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ Eskişehirspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29163)

myway 03.05.2010 00:29

Cevap: TSL/ Eskişehirspor-Sivasspor

[B]maçın saati ve günü cok kötü.. cumartesi olsa eskişehire gider gece de trenle dönerdik... yine berabere biter sanırım[/B]

Salim58 03.05.2010 07:35

[B]Galibiyet olmasa bile biz bu deplasmandan'da en kötü ihtimal beraberlik olur diye düşünüyorum.zaten abone olduk olsun yenemiyorsan yenilmeyeceksin futbol bu oluyor işte....

bu maça gitmeyi gerçekten çok istiyorum bakalım gidebilecekmiyiz.maçın günü ve saati hiç önemli değil önemli olan tek şey orada olmak inşallah oluruz.........[/B]

savaş2 03.05.2010 07:42

[QUOTE=birolsvs58;628006]arkadaşlar lütfen başkana baskı yapalımda hazreti yasinle enaz 10 yıllık anlaşma imzalasın gelecegin dünya yıldızı olabilir kaçırmayalım[/QUOTE]

1..yunus yıldırım en kötü hakemdır..........ben devamlı boyle bilirm
2 yasin de en kötü futbolcudur her macta buyük hatalar yapar
ama halen oynar neden bilmem

zaralı19 03.05.2010 07:53

[B]bu maçı alacağız bu haftada bizim hakkımızdı şansızdık sadece[/B]

kaptann58 03.05.2010 08:46

daha bir maç kazanamadık diyargibi bir takımdeğilde rakibimiz manisa olsaydı vay halimize hocaYI BAŞARILI BULMUYORUM DİYARBAKIR KAYBEDİYOR HOCANIN ŞANSI BURDA BU AMA TAKIMA HEYECAN GETİRDİ TABİKİ TARTIŞILMAZ

kaptann58 03.05.2010 08:49

BİZİM BU LİGDE HİÇ KARDEŞİMİZ FALN YOK BUNLARI KAFANIZDAN SİLİN KİMSEYEDE İHTİYACIMIZ YOK OYNAYIP KİM OLURSA OLSUN KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK BAŞKA TAKIM BİZİ İLGİLENDİRMEZ ANADOLU KARDEŞLİĞİ YALAN ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN GEÇEN YIL ANADOLU TAKIMLARINDAN ÇOK KAZIK YEDİK FUTBOLDA DUYGUSALLIĞA YER YOK

BOUN 03.05.2010 08:50

Aylardır galibiyet alamıyoruz, galibiyet sevincine hasret kaldık. Gerçi Allah'a şükür haftalardır yenilmiyoruz, bu da bizim için bir teselli ama neylersin ki gönül üç puan hasreti çekiyor. :)

Eskişehir çok zor deplasman ama geçen haftalarda Antep'ten, Kayseri'den, İnönü'den beraberlik çıkaran da yine bizim takımımızdı. Bu yüzden ben Yiğidolarımıza güveniyorum. İnşallah en azından bir puan ile döneriz.

Haydi Sivassporum bu hafta bitir işi, biz de yaklaşık 9 aydır süren bu eziyetten kurtulup işimize gücümüze bakalım! Haydi aslanlar, haydi!

Kokomo 03.05.2010 10:57

1 puan büyük başarıdır. Umarım alabiliriz.

eyupk 03.05.2010 11:29

Bu maçtan inşallah galibiyetle ayrılcağımızı düşünüyorum.

LosTie58 03.05.2010 12:17

[B]Çok iyi mücadele ediyoruz,eğer bu mücadeleyi gösterirsek Eskişehir'i deplasmanda yeneriz ama bize beraberlik yeter bu yüzden 1-1 ya da 2-2 gibi bir sonuç çıkar diye düşünüyorum ama umarım Yasin bu maçta oynamaz.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28.