![]() |
Cevap: 10 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
[B]Abdurrahman Dereli
Faruk Bayar Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Musa Aydın Murat Sözgelmez Sedat Bayrak[/B] Sözleşmeleri mutlaka yenilenmesi gereken oyuncularımız bunlar olmalıdır. Faruk Bayar belki gönderilebilir ama diğerleri ile tekrar anlaşma sağlanırsa çok iyi olur kanımca. Tabi yönetimin tasarrufunda olan bir şey, hem sahaya hemde takımın bünyesine alışık isimler. Uğur Kavuk Yasin Çakmak Bruno Zita AubeyTaider in sözleşmeleri fesh edilmeli Dialloya da buyur gel kardeşim denmelidir. Hem bu vasıta ile 4 yabancı kontenjanımıza yer açılmış olur hemde takımdaki aksayan yerlerimize bu yabancılar ın gitmesi ile kaliteli yabancılar alınabilir. Örneğin ben Braga yı çok beğeniyorum. Hem Türkiyeye alışkın hemde mevkisine ihtiyacımız var. |
hayrettin- sedat -murat -akın kalması gerekenler m yıldız kafasından büyük takım safsatasını silecekse o da kalmalı.erman yasin musa nabil agubey ibo dagaşan kesin gitmesi gerekenler.cihan kadir belki kamanan ve petkoviç zaten kalıyor.diallo ibrahim ülüm gelecek ileri ortasaha ve defansa akıllı transferler gerekli.
|
BENCEDE HAYRETTIN SEDAT MURAT AKIN VE KESINLIKLE IBRAHIM SAHIN BU TAKIMDA TUTULMALIDIR !!!!!!!!!
|
kesin kalmalı dediğim hayrettinle mehmet yıldız belki sedat gerisi gidebilir çok bir şey farkettirecek oyuncular değiller bence apoyu beğenmiyorum ben defansı olmayan bir bek murat eh işte akın eh işte kalmaları iyi olur ama yüksek paralar beklemesinler
|
düşündügüm tek şey sivas büyük bi ders çıkarmış olması ve attıgı adımı emın adımlarla atması kabuss yaşamk istemıyoruz (fanatklık böyle bişe :)
|
Bu haberi daha önceden yapmıştım ben :):):) Hürdoğan gazetesi kopya çekmiş :):):)
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29174[/url] |
Faruk Bayar Uğur Kavuk Yasin Çakmak Aubey Taider bu oyunculardan gönderilmesinden yanayim bunlardan bizi fayda yok zarari var gerisi kalsin
|
Abdurrahman Dereli
Akın Vardar Hayrettin Yerlikaya Mehmet Yıldız Musa Aydın Sedat Bayrak yeter bunlar hatta yerlerine daha iyileri alincaksa mehmet haric onlarda gitsin |
[QUOTE=Harput0658;629523]Bu haberi daha önceden yapmıştım ben :):):) Hürdoğan gazetesi kopya çekmiş :):):)
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29174[/url][/QUOTE] hocam istersen hürdoğan a dava açalım, paraları kırışırız :D:D:D:D:D:D:D |
Sozlesmesi 2012 de bitecek younculara dikkat edin :) cogu oynamiyor ehu uhu hele yasin cakmagi seneye gormek istemiyorum,seytan gorsun yuzunu,
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:06. |