![]() |
Cevap: Güçlü Sivasspor'a Döneceğiz
şampiyonlar ligi söylemi iyi olmuş. bu tür söylemler pozitif bir hava yaratır.
|
hoca doğru yolda....şu yabancılardan bi kurtulsak bir kaleci bir stoper yolda zaten
|
bu kadroyla bu transferlerle zor o biraz en büyük başarımız ilk 10 a girmek olur ancak şu halde.
|
Tazameta ve trabzonsporda siyah bir oyuncu kasimpasa dan giden acaba onu
alsak? |
arkadaslar, utaniyorum bu takimdan. Onca umutlarla gelen ermanin haali ortada, 11 e giremiyor. Taider Aubey nebiliyim daha cok gereksiz transfer yapildi. Hic mi arastirilmiyor ,nasil bu oyuncular diye, cok yazik, yönetim uyan artik, uyanma vakti geldi... okadar para kazandik, nereye gitti okadar para? tabi kendiniz yemediseniz. utanin biraz.
|
sivasspor hertürlü negativ düsüncelere ragmen yolunda emin adimlarla yürüyecek ve basarili olacaktir.
|
Bizlerde sende daha cookkk ozlenen ozledigimiz sivassporu bekliyoruz.....( bu transfer soylentileri ile bekledigimiz sivasspor hep arkasi yarin dizileri gibi....)
|
iyi futbol izlemek istiyoruz cekınerek oynayan degil saldıran savaşan bir takım yenılsede zevk versin...
|
valla hoca çakma suarezle,martinezle,sığır sedatla,mal hayriyle bunları yapabilirsen senye real madritdesin benden söylemesi
|
bu arada bu SİVASSPORun başına geçen bülentleşiyo mu ne.ben mesut bakkalın hiç böyle büyük konuştuğuna şahit olmamıştım,şahit olan var mı?İNŞALLAH dediklerini yapabilir.çünkü mesut hocanın bülodan eksiği yok fazlası var bence...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:29. |