![]() |
Cevap: Enyeama takipte
:D bu habere sadece güler geçerim
|
Arjantin macin da iyi oynadi eger diger maclarda da ayni oynarsa söz konusu olmaz alabilmek icin............
|
ben ilk izlediğimde buraya yazmıştım inşallah gerçekleşir bu transfer eğer gerçekleşirse süper ligin en iyi kalecisi bizde olur haydi yönetim becer şu işi
|
böyle boş konularla forum doldurulmasın lütfen...
|
bu oyuncu dünya kupasından önce alınmak istense bonservisi daha düsük olurdu bizim yöneticiler hiç mi oyuncu izlemeye yurtdısına gitmiyor televizyonlarda görüp oyuncu mu alacağız böyle olursa bonservisi tabi yüksek olur
|
Çok zor gelmesi, messinin o sutlarını kurtarınca her kulubun dikkatini çekti fiyatı 2 ye 3 e katladı
|
Ne gerek var canımm paraya kıymayın 2.ligden 3.ligden oyuncu buluruz beleş paranızı harcamayın aman ! :mad:
|
[QUOTE=calipso;636214]:D bu habere sadece güler geçerim[/QUOTE]
aynen ben de =) üzerinde konuşmaya bile gerek yok,boşuna ümitlenmeyin,geçin bu haberi |
Hürdoğan son sürat Fotomaç olma yolunda.:)Ne diyelim haber balon olsa da,okuması keyifli:D
|
benım aklımda olan balon haber kesinlikle dikkate alınmaması gereken bir haber dicem lafı bir kac arkadas solemıs bile yani salla salla aynıı eskisi gibi pff ses getirecek trasfer mumkun deil beklemeyek haberiniz olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:12. |