SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Otyakmaz Ankara yolcusu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29500)

mustafatas58 23.06.2010 17:01

Cevap: Otyakmaz Ankara yolcusu

takımın defansı superya bır oyuncuya ıhtıyac var.gecın bunları allah askına.en az 3 oyuncuya ıhtıyac var defansta.demedı demeyın.hayrettınle apoyla olacak ıs degıl bu.kızacak arkadaslar olacak ama gorunen koy klavuz ıstemez.sıvas bu senede asagılardan cıkamayacak ama bu sene gecen seneye benzemez bızı kurtaracak takımlar yok bu sene.takım tamamen 2 .lıg takımı oldu.

mustafatas58 23.06.2010 17:01

[QUOTE=RoKeT;637242]Takimda Kim varki 2 oyuncu alinca süper oluyor anlamiyorum k.bakma kardeş ama takim en az 7 transfer ihtiyaç var 1-kaleci 2-defans -3 ortasaha- 1 forvet olmak üzere sadece ilk 11 önemli deyil bu ara da[/QUOTE
defansada en az 3 adam almak sart!!!

58^SiVaS^58 23.06.2010 17:23

Git yaww bu haber bosuna adam gider bana bedava oyuncu verirmisiniz der geri gelir para vermiyorsa niye gidiyor:mad::mad:

B.DUMANLI 24.06.2010 06:57

Senecky ve Ediz transferinin gerceklesmesinin zor oldugunu bundan iki gün önce Abdullah Yigit Hürdogan gazetesinde bu konuya deginmisti.Bu iki futbolcunun transferinde,Melih Gökcek zora kosuyormus.Büyük bir olasilikla bu iki transfer gerceklesmiyecek.Anlamadigim sey,kaleci ve stoper ihtiyacimizin oldugu bilinen seydi.Sezon bitmeden neden ön görüsmeler yapilmadi.Takimin iskeletini koruduk diyorlar,kötü defansimizdan bir tek Yasin gidiyor tek kötü Yasin´miydi acaba.Ben buna katilmiyorum.Hayrettin baskiyi yedimi neye ugradigini sasiriyor.Önemli olan 58 numarali formayi giymesi ,randiman ikinci planda kaliyor galiba.Bu yil cok zorlanacagimiz acikca görülüyor.Ara transferde o kadar anlamsiz transferler icin yatirim yapildiki bu 4 yabanci transfer bütceyi zorladi.Verimlide olamadilar.Bu yil gaye düsmeden süperligde kalmak.30 yasini deviren kisiler takimin iskeletini olusturuyor.Süperligde su ana kadar yapilan transferlere bakacak olursak bir Sivasspor,ikincisi Manisaspor düsmeye yakin takimlar gibi görülüyor.

sivaslihakan 24.06.2010 10:37

ben kadromuszun yeterli oldugunu düsünüyorum hemde ilk besi zorlicaz bana göre takimdaki oyuncular kötü degil defansa ve kaleye iyi transfer yaparsak mehmet nas ceyhun ve pedriel ve elimizdekiler bizi ucurur merak etmeyin düsmeyide aklinizdan cikarin son 6 haftadaki futbolla biz zirveyi zorlariz

zindan2hece 24.06.2010 10:43

faner yalakasıı

58 FoRzA SiVaS! 24.06.2010 11:02

bu oyuncular için ankaraya gideceğine avrupaya git kaliteli topçular al gel başkan efendi

RoKeT 24.06.2010 20:54

[QUOTE=sivaslihakan;637300]ben kadromuszun yeterli oldugunu düsünüyorum hemde ilk besi zorlicaz bana göre takimdaki oyuncular kötü degil defansa ve kaleye iyi transfer yaparsak mehmet nas ceyhun ve pedriel ve elimizdekiler bizi ucurur merak etmeyin düsmeyide aklinizdan cikarin son 6 haftadaki futbolla biz zirveyi zorlariz[/QUOTE]

Keşke demek bile Komik kaçar Valla kusura bakma Son 6 hafda oynadiğimiz futbol' la 6 puan aldik ki Her takim takviye yapti müthiç güçlendi Ceyhun Bizim ligimizde şu ana kadar yapilmiş en kötü transfer oldunuda düşünüyorum Kadronun yeterli oldunuğunu Düşünek Gerçekten komik kaçar ... En azindan şahsi fikrim Katilirsiniz katilmazsiniz ...

şarkışla 58 24.06.2010 23:52

[QUOTE=sivaslihakan;637300]ben kadromuszun yeterli oldugunu düsünüyorum hemde ilk besi zorlicaz bana göre takimdaki oyuncular kötü degil defansa ve kaleye iyi transfer yaparsak mehmet nas ceyhun ve pedriel ve elimizdekiler bizi ucurur merak etmeyin düsmeyide aklinizdan cikarin son 6 haftadaki futbolla biz zirveyi zorlariz[/QUOTE]

Sevgili kardeşim bu kanıya nasıl vardın anlayamadım ne oynayacağı belli olmayan Ceyhunu hemen yıldız yapmışsın.M.Nas bakalım uyum sağlayacak mı.Giresunspordan alınan Saurez bize 2 gol attı diye alındı herhalde,bu adamı başka isteyen varmı merak ediyorum.Takım kadrosunu tekrar bir gözden geçir bakalım kaç oyuncumuz kalmış.Bizi bu kadroyla şampiyon adayı yaptınya sana helal olsun

sivaslihakan 25.06.2010 07:22

sene sonunda görüsürüz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:53.