SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Ümit Verdi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29616)

zindan2hece 15.07.2010 21:16

Cevap: Ankaragücü : 3-0 :Sivasspor

oynayın birazzzzzzzzz yaaaaaa

birolsvs58 15.07.2010 21:21

allah bereket versin geçensene beş yiyorduk bu sene üçle başladık arkadaşlar hemen tepkimizi koyalım çok umutluydum ama bu böyle gider kesinlikle düzelmez bu takım sakın düzeliriz diye beklemeyin geçen sezon sonunakadar bekledik bunlarne yapıyor kaaaaaaaaaaaaaaaaardeşim nasıl başlarsan öylegider Allah yardımcımız olsun tamam hazırlık maçı bile olsa yenilgiye tahammülümüz kalmadı mesut bey nezaman ğalip gelecegiz 2012de galip gelirmiyiz

Yusuf Çevik 15.07.2010 21:28

YA Bİ MAÇTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYIN AKIN O KADAR DA GÜZEL KALECİ DEĞİL ÇOK BASİT GOLLER YİYOR SİVAS BURADAN KAYBEDİYOR SİVASIN YEDİĞİ GOLLERİ HİÇ BİR TAKIM YEMEZ ARKADAŞLAR....DAHA RAMOVİC WAR ..BAKALIM O NE YAPACAK

Salim58 15.07.2010 21:38

[B]Yaw hemen eleştiriniz hazır takım iyi diyorum hazırlık maçı bu her futbolcu 10,15,dakika oynadı herkesi denedi.Hocaya transfer varmı diye sordum hazırlık maçlarında aksayan yerler olursa transfer yapacağız dedi...

Ben izledim takımı beğendim.Eleştiriye devam edecekseniz buyrun devam edin.:)[/B]

superglam 15.07.2010 21:39

Dikkat ettinizmi bilmiyoyorum.. Ankaragücünün kadro genişliğinin yanında Sivassporun kadro darlığını demek istemiştim.. Sivassporumuzun geçen yılkı halini bir daha yaşamak istemem.. Mesut hoca garanti verirse Trabzonu her iki maçtada yenersek ligden dümeyi kabul edebilirim çok sorun olmaz...

Abdullah DuMaN 15.07.2010 21:41

[B]Maçı canlı izleyenlerin görüşüne göre takım çok iyimiş skor sizleri üzmesin sadece hazırlık maçı[/B]

Holigann 15.07.2010 21:43

[QUOTE=superglam;639498]Dikkat ettinizmi bilmiyoyorum.. Ankaragücünün kadro genişliğinin yanında Sivassporun kadro darlığını demek istemiştim.. Sivassporumuzun geçen yılkı halini bir daha yaşamak istemem.. Mesut hoca garanti verirse Trabzonu her iki maçtada yenersek ligden dümeyi kabul edebilirim çok sorun olmaz...[/QUOTE]

ya bırakın artık şu ts yi,bu nasıl bı sacmalıkdır,trabzona yenılmeyelımde gerekırse lıgden duselım demenızı kınıyıorum,bu nasıl taraftarlık arkadasım?töbe töbe ya.

redwhite 15.07.2010 21:45

ne bu ya hazırlık maçı adı üstünde yorumlara bakıyorumda öldük bittik sanki kendimize gelelim beyler hep destek tam destek iyi olacak herşey felaket senaryoları yazanlar vazgeçin bu tutumunuzdan bize bizden başka dost yok olmasında yiğido duruşu yeter bize

GuVeN 15.07.2010 21:51

Henüz yorum yapmak için erken,Mesut Hoca 'nın eksik noktalara transfer yapılabilir demesi her an yeni transferler yapabileceğimizi gösteriyo,zamanla eksiklikleri görebileceğini umuyorum çünkü eksikler var!Kadro derinliğimizde yok!
Şimdiden felaket senaryoları yazmak istemiyorum ama panikleyen arkadaşlarada kızamıyorum,geçen yıl da daha hazırlık dönemi konuşmak için erken diyerek başladık,sezon sonunda zor bela ligde kalabildik.Bu senede aynı şeyler karşımıza çıkar mı diye herkezin bu endişesi.Aşikar olan birşey var ki geçen sezon hepimizin psikolojisini bozmuş:)

kiNgSiZe58 15.07.2010 21:52

ya hadi 1:0 olsa neyse derdim, 3ü nasil yediler yahu. yani takim iyi oynasa birkere 3 yimezdi, bare bi 1 gol atsalardi..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:17.