SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   3. Lig takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Gruplar belli oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29625)

28 EYLÜL 2009 19.07.2010 21:56

Cevap: Gruplar belli oldu

[QUOTE=Salim58;639967][I][B]4 Eylül Belediyespora Başarılar dilerim. Zor bir gurup fakat ben inanıyorumki güzel futbol oynayarak güzel başarılara imza atacağız...[/B][/I][/QUOTE]

Salim gardaş ve yukarıdaki bazı arkadaşlar....

Bizim takımımız Sivasspor ve Sivasspor yönetiminin yönettiği diğer takımımız ise ÜSKÜDAR ANADOLU 1908 SPOR KULÜBÜ. Üçüncü takımımız yoktur ve olmamalı. Biz ne Zaralar ne Divriğiler gördük. Öldüler hepsi. İlgilenseydi başkanımız onlarla ilgilenirdi. Lütfen bana kızmayınız. Dediklerim doğru. İnşallah ÜSKÜDARIMIZ... 4 Eylül Belediyeyi YENER... Hedef 2. lig.... 6 puan garanti olur İnşallah her iki maçımızda...

Salim58 19.07.2010 22:02

[I][B]Senin için olabilir o senin kendi fikrin.

Bende Sivası temsil eden her takımın maçlarını izlerim izlemeye devam edeceğim.

Benim gönlümde Sivası temsil eden tüm takımlara yer var..[/B][/I]

28 EYLÜL 2009 19.07.2010 22:07

[QUOTE=Salim58;639980][I][B]Senin için olabilir o senin kendi fikrin.

Bende Sivası temsil eden her takımın maçlarını izlerim izlemeye devam edeceğim.

Benim gönlümde Sivası temsil eden tüm takımlara yer var..[/B][/I][/QUOTE]

Yorumlarına dikkat edeceksiniz. Biz damardan bağlıyız takımlarımıza. Sempati duymak ayrı birşey. Ama grupta takımımız ÜSKÜDAR. o kadar.

Saygılarss..

Salim58 19.07.2010 22:10

[B]Dikkat edeceksin derken nasıl yorum yapacağımı sanamı soracağım.[/B]

[B]Nereyi tutarsan tut banane.Benim yorumumdanda sanane.:)[/B]

28 EYLÜL 2009 19.07.2010 22:20

[QUOTE=Salim58;639982][B]Dikkat edeceksin derken nasıl yorum yapacağımı sanamı soracağım.[/B]

[B]Nereyi tutarsan tut banane.Benim yorumumdanda sanane.:)[/B][/QUOTE]

Sivas Spor Sportif A.Ş.'nin İki takımı vardır. Yukarıda öğrettim sana. Gençlerimizi yanlış yöne çekmeyelim. Atlamayalım. Saygılar dedim anlayan anladı. Hadi byee..

28 EYLÜL 2009 19.07.2010 22:26

Ayrıca başkanın taze açıkamasına bakınız. Kimden bahsediyor.

[url]http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7261&Itemid=1[/url]

Tekrar bir taraftar olarak uyarıyorum. İki takımımız var. Üçüncü takımımız yok. Gündem yaratmayınz. Buraya Trabzonlularda giriyor Gayserilerde. Onlarada kızmayalım o zaman. Onlardan farkınız yok. Burada Sivassporla alakalı takımların borusu öter. Benle tartışmayın boşuna başından bri doğru diyorum. Ha bende kutladım 4 eylül belediyeyei. Ama düzene göre....:)

Salim58 19.07.2010 22:28

[B]Bana birşey öğretmene gerek yok kendi bilgilerini kendine sakla belki ilerde lazım olur.Kimseyi yanlış yöne çekmeye niyetimiz yok herkes kendi iradesi doğrultusunda hareket etme özgürlüğüne sahip.

Ben neden bahsediyorum siz nereden bahsediyorsunuz.Benim Üsküdar Anadoluya bir sözüm olmadıki.Ben Sivası temsil eden tüm takımları seviyorum.Bu sizi neden rahatsız ediyor anlayamadım..[/B]

28 EYLÜL 2009 19.07.2010 22:33

[QUOTE=Salim58;639985][B]Bana birşey öğretmene gerek yok kendi bilgilerini kendine sakla belki ilerde lazım olur.Kimseyi yanlış yöne çekmeye niyetimiz yok herkes kendi iradesi doğrultusunda hareket etme özgürlüğüne sahip.

Ben neden bahsediyorum siz nereden bahsediyorsunuz.Benim Üsküdar Anadoluya bir sözüm olmadıki.Ben Sivası temsil eden tüm takımları seviyorum.Bu sizi neden rahatsız ediyor anlayamadım..[/B][/QUOTE]

Gençlerimizi 4 EYLÜL BELEDİYEYE SPORA aşılama. Burası SİVASSPOR mekanı. PİLOT takımımızda ÜSKÜDAR ANADOLU. o kadar. hadi gut bay.

Salim58 19.07.2010 22:41

[B]Kimseyi aşılamaya gerek yok elimizde aşıda yok zaten kalmadı.

Ayrıca 4 Eylül Belediye Sporun başkanı Ankaragücü maçında Başkanla beraberdi beraber izlediler beraber ayrıldılar.Sen nerdeydin göremedim.[/B]

şarkışla 58 19.07.2010 22:48

[QUOTE=28 EYLÜL 2009;639986]Gençlerimizi 4 EYLÜL BELEDİYEYE SPORA aşılama. Burası SİVASSPOR mekanı. PİLOT takımımızda ÜSKÜDAR ANADOLU. o kadar. hadi gut bay.[/QUOTE]

Sevgili arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama siteye kayıt olalı 1 hafta bile olmamış.Biri ile tartışırken karşıdakine saygın yoksa bile yıldızlarına saygın olsun.Esas konuya gelirsek benim içinde SİVAS ı temsil eden herkes benim takımımdır.Farketmez ismi ne olursa olsun.Ben anlamam resmiyetten falan.Yönetim desteklemiyormuş bana ne ben desteklerim.Ayrıca daha birkaç gün önce bir konu vardı SİVASSPOR dan 4 Eylül takımına futbolcu desteği falan diye.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:26.