![]() |
Cevap: Takımda en çok golü kim atar?
Cihan bu sene patlama yapacak.
Çok ümitliyim Cihan Yılmaz favorim.. |
[B]Tahmini gol ortalamaları bana göre:[/B]
Mehmet Yıldız 14 Ceyhun Eriş 8 Kamanan 9 Cihan Yılmaz 6 Erman Kılıç 5 İbrahim Şahin 4 Suarez 4 |
Benim tahminimse şöyle:
Mehmet Yıldız 11 Ceyhun Eriş 5 Kamanan 8 Cihan Yılmaz 14 Erman Kılıç 5 İbrahim Şahin 3 Suarez 7 Sezon sonu bakarız :) |
Arkadaslar Mehmet gecen sene sadece birkac macta oynayabildi ve nerdeyse Guizia'dan cok gol atacakti:D:D. Devamli olarak oynayabilseydi makukula nin yerine bence Mehmet Yildiz birinci superlig de gol krali olurdu. Bazi arkadaslar Cihan Yilmaz patlama yapicak diyorlar bence o da dogru, ama Cihan bence atacagi gollerden cok yapicagi asistlerle, oynayacagi akici guzel futbolu ve serbest vuruslariyla patlama yapicak. ben Erman'dan da cok umitliyim.
|
MEHMET YILDIZ ATAR ÇÜNKÜ ARKASINDA OYNAYANLAR DAHA BESLEYİCİ ASİST TOPCULARI !!!
|
Bence soru şöyle olmalıydı:Mehmet Yıldızdan Sonra En çok golü kim atar :D :D Ben Mehmet Başı çeker diyorum.Cihan ve Suarez'de onu takip ederler.Ben Oyumu Cihana veriyorum.Suarezde favorim kumaşı cok sağlam bu çocuğun...
|
Bence. Cihan Yilmaz.
|
Bu sene bomba Suarez geliyor:D
|
[B]Bencede gol dağılımı
Mehmet Yıldız 16 Ceyhun Eriş 6 Kamanan 8 Cihan Yılmaz 10 Erman Kılıç 5 İbrahim Şahin 2 Suarez 7 Bu şekilde olur[/B] |
Suarez ve mehmet yıldız atararrr :)):)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:37. |