SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS Biletleri Satışa Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29758)

V1CT0RY 10.08.2010 13:22

Cevap: GS Biletleri Satışa Çıktı

[B][CENTER][QUOTE=S.s.Yigido;642746]Misafir tribün neden 10 TL :@[/QUOTE]

Federasyonun Yönetmeliğine Göre Misafir Tribünü Ev Sahibi Tribünün Hangi Kısmındaysa Ev Sahibi Tribününe Uygulanan Fiyat Uygulanmak Zorunda.

Yani Bizim Kale Arkası 10 Lira Misafir Tribünde Kale Arkasında Olduğuna Göre 10 TL Olmak Zorunda.Kale Arkasını 30 TL Yapsaydık Biz Misafir Tribünde 30 TL Olacaktı...

Geçen Sene Bu Sebeple Ceza Yedik Bi Kaç Defa...

Yani Bizim Kale Arkası 10 Lira Olup Deplasman Takımına 50 Tl Yapalım Deyince En Az 10000 Ceza Yiyoruz...[/CENTER][/B]

burakpaşa 10.08.2010 13:24

bildiğim kadarıyla misafir takım bilet fiyatı, belirlenen en küçük ev sahibi bilet fiyatından yüksek olamıyor...
yani misafir takım bilet fiyatını yüksek tutmak istiyorsan, kale arkası ücretinide yüksek tutacaksın..

yanlışım varsa düzeltin

burakpaşa 10.08.2010 13:26

viktori yazmış zaten üstte. ben bu yorumu yazarken o yazmış.
konuya açıklık getirildi

esrarengiz 10.08.2010 13:34

[B]simdi ben anlamadim bu konuyu ..
nasil anlamadigimi soyluyum.. her sezon butun kulublere tarifeler belirlenir verilir tamam federasyon ne derse o ok..
fakat bana bir onek verirmisiniz bilet fiyatini yuksek gosterdi diye ceza yiyen kulubu???/
sivas spor a geldi diyorsunuz ben baska bir ornek istiyorum bilen varsa belgesiyle birlikte paylasirsa sevinirim
aksi taktirde sivasspor uzerinde oyunlar dondugunu buradan soylerim rahatlikla... federasyon madem bu ise onem veriyor ilk derbide bakalim misafir takima kac paradan satiliyor biletler o zaman anlariz ne oldugunu...[/B]

Yusuf Çevik 10.08.2010 13:39

[QUOTE=esrarengiz;642774][B]simdi ben anlamadim bu konuyu ..
nasil anlamadigimi soyluyum.. her sezon butun kulublere tarifeler belirlenir verilir tamam federasyon ne derse o ok..
fakat bana bir onek verirmisiniz bilet fiyatini yuksek gosterdi diye ceza yiyen kulubu???/
sivas spor a geldi diyorsunuz ben baska bir ornek istiyorum bilen varsa belgesiyle birlikte paylasirsa sevinirim
aksi taktirde sivasspor uzerinde oyunlar dondugunu buradan soylerim rahatlikla... federasyon madem bu ise onem veriyor ilk derbide bakalim misafir takima kac paradan satiliyor biletler o zaman anlariz ne oldugunu...[/B][/QUOTE]

Evet çok ucuza satıyoruz ...

zaralı19 10.08.2010 13:46

biletler gayet uygun keşke orda olsamda gitsem :D bursa maçında ordayım işallah

subasi29 10.08.2010 13:53

evettttttttttttttttttt
biraz once bilet aldim....acayıp sira var,biletler tukenmek uzere...
maratondan yerimizi aldik...maraton D blok 16 17 18 19
herkese selamlar

tonusluyum 10.08.2010 13:53

gs bilet fiyatlarının artması için tümbiletfiyatlarının artmasıgerekiyo ozamandahepiniz yine ağlayacaksınızbu fiyata bilet mi olur diye ya siz hiç maçagitmediniz yada lafkalabalığıolsn diye yazıyorsunuz bu kural türkiyenin her yerinde böyledir aksini yapan kulüp cezasını alır
hem ne fark edecek gs bilet fiyatlarının 10 olması 50 olması her halukarda o türbünü doldururlar klüp kasasına girecek para çok olacak dersenizsenede 4 maçta yapsan bile dewede kulak eder biz kendi işimize bakıp kendi trbünlerimizi dolduralım boş beleş işlerle wakit geçirmeyin

ŞAPİYON SİVASSPOR

Salim58 10.08.2010 13:56

[I][B]Stad ful çekecek desenize.[/B][/I]

svsli585858 10.08.2010 14:07

[QUOTE=Salim58;642786][I][B]Stad ful çekecek desenize.[/B][/I][/QUOTE]

[B][I]ben sabah 8 de gişenin önündeydim ilk bileti ben aldım sabah kuyruk 20 kişi falandı ama bileti aldıktan sonra çarşıya indim geri dönerken baya bi sıra vardı maça ilgi yoğun stad full çeker 2 güne kalmaz biter biletler :) inşallah 4 eylülü karnavala çevireceğiz.[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:42.