SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Favori formanız hangisi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29797)

babapiton 13.08.2010 20:37

Cevap: Hangi forma en güzeli?

2 ve 4 no lu güzel 1.nolu formanın altına siyah şortla yapılan 4 no lu forma çok iyi durmuş sadece kırmızı çok çiğ duruyor favorim 4 ama beyaz formada çok sade ve güzel

Kokomo 13.08.2010 20:50

Siyah renkli forma bence güzel değil.

Sivasspor demek Kırmızı Beyaz demek ..

bulutbey27 13.08.2010 21:25

formaların biraz daha sade ve biraz daha özenli yapılması çok hoş olurdu ama neyse önemli olan formalar değil onların içini dolduran futbolcuların ne yapacağı o yüzden sivasımıza hayırlı olsun diyorum yarın büyük yarış başlıyor hadi hayırlısı başarılar sivasspor

adres58 13.08.2010 21:30

Ben 5 Numara diyorum. Hem göze hitap ediyor hemde siyahın asaleti çıkıyor. Eskiden hocamız futbol oynarken siyah forma sahayı doldurur rakibe göz dağı verir derdi. Belkide ondandır. Ama gerçekçi olmak gerekirse [COLOR="Red"]KIRMIZI [/COLOR]- [COLOR="Silver"]BEYAZ[/COLOR] gerçek rengimizse içine hiçbir renk karışmamalı. Fakat sponsor firmanın da tercihine saygı duyulmalı. Tabi eğer onlarında bir tercihi varsa...

bulutbey27 13.08.2010 21:30

1 ve 4 zaten biribirinin aynısı 2 ve 3 te aynı formayı değişik renklerde sunmuşlar geçen sene mavi forma vardı hiç iyi gelmedi takıma manisa maçında ilk yarıda giymişlerdi üç gol birden yiyip mağlup olmuştuk kırmızı çubuklu formalar çok iyi geliyor bize inşallah bu senede öyle olur

SEVDAMSIN58 13.08.2010 22:10

BEN 2 NUMARALI BEYAZ FORMAYI TERCIH EDIYORUM AMA BIR VE DORT NUMARADA COK GUZEL FORMALAR

SenSetik 13.08.2010 22:23

[QUOTE=muratto_kellechi32;643451]Klasik çizgili formamızın altında kullanılan siyah şortlu kombinezon bence ayrı bir hava katıyor.. İspanya'dan A.Bılboa'nın formasını anımsatıyor.. Bence iki parçalı kırmızı beyaz ve şortu siyah bir kombinezon olabirlirdi. Feyenord'un formasınna yakın bir forma olurdu.
Ayrıca boydan değilde enden geniş parçalı kırmızı-beyaz ve şortununda kırmızı olan bir formada düşünülebilirdi.(geçen seneki Bayern forması gibi) gelecek yıl yönetim bu fikirlerimize kulak verir ve Sivasspor formalarımızın kreasyonlarını artırarak forma satışlarında istenilen seviyeye ulaşılabilir diyorum..[/QUOTE]

hocam siyah şortla ilgili yazacaklarımı erken davranıp sen yazmışsın :) kesinlikle katılıyorum...:)

GuVeN 13.08.2010 22:33

Bana kalırsa içlerinde en albenili duran siyah forma..diğerlerini hiç ama hiç beğenmedim,baştan aşağı özensizlik kokuyor. Kaleci tasarımlarındaki siyah şort anlamsızlığına ise şaşırdım kaldım!!!Önceliğim 5,sonrada 4. 4 dememim sebebide siyah şort formayı biraz kurtardığı için...Seneye inşallah daha özenli seçilir formalarımız. Çıkar çıkmaz bir siyah forma alırım artık..

savaş2 13.08.2010 22:37

4 ve 2 formaları begendim.............super lige ciktığımız ilk yılda giydiğimiz forma üst kırmızı,beyaz++siyah şort derim...........

zaralı19 13.08.2010 22:58

bir numaralı forma sivasa gideyim hemen alacam :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:39.