![]() |
Cevap: Bu akşam 4 Eylül’de bayram var!
[B] orta saha defansıf yonden zayıf olmus gıbı bence orada cıft on lıbero kadır keita başlasak cok daha ii olurdu nede olsa karşıda ğs var inşallah sıkıntı yaşamayız cunku cok ofansıf bır kadro surmus hoca[/B]
|
bu saatten sonra nasıl kadro cıkarsa cıksın kım oynarsa oynasın yapılması gereken sadece destek vermek.Umarım galıbıyetle cıkarız.Galatasaray bıreysel olarak bızden ıyı gıbı gorunsede daha öncekı maclarından gordugumuz kadarıyla daha tam takım olma goruntusu vermedı.Takım oyunu oynamasını becerebılırsek bence yenerız. Erman ın oynaması hucumda ıyı olur cunku hızlı bır sekılde topu ılerıye tasıyor ancak defansıf yonu bıraz korkutmuyor degıl aslında Kamanan da onune atılan toplarda tehlıke yaratır Galatasarayı zor duruma sokarız ancak onunda defansa yardım etme ozellıgı yok.Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
|
[I][B]Çıkacak kadro aşağı yukarı belli zaten, kim çıkarsa çıksın elinden geleni yapacağından eminim.Önemli olan hiç susmadan takıma doksan dakika destek olmaktır.[/B][/I]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]bence yanlış bi kadro kadirin yerine keita kamananın yerinede cihanla başlaması lazım. keita ve mehmet nas çift ön libero. sağda cihan solda erman forvet arkası ceyhun. forvet mehmet yıldız.[/I][/B][/FONT]
|
Cevap: Sivasspor - Galatasaray
[B]İnşallah galibiyetle başlarız başarılar Yiğidom[/B]
|
[I][B]Skorda 2-1 de ısrarlıyım Başarılar Sivasspor.[/B][/I]
|
[B]Bende 2-1 alırız diyorum[/B]
|
bu kadroda ferhat ,keita ve cihanla ilk 11 le başlasak yerınde olur..kamanan,erman ve hayretın 2 yarıda gırmelililer oyuna
|
en mükemmeli güzel bir başlangıç için galibiyet bunu başarırsak gerçekten mutlu ve kendine güvenen bir takım olarak lige başlamış oluruz inşallah bu günde galibiyet alırız diye düşünüyorum.
|
Çıkabilecek en iyi kadro olmuş haydi sivasspor delirt bizi çıldırt bizi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48. |