SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde son 3 gün (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29967)

noname87 28.08.2010 21:59

Cevap: Transferde son 3 gün

bir oyuncuya takıldık valla başka oyuncu mu yok Allah aşkına

yigido_sampiyon 28.08.2010 22:08

[B]eğer bonservisi elinde bir oyuncu varsa alırız biz...[/B]

Yigido DogaN 28.08.2010 22:09

MAKUKULAA........

Yigido DogaN 28.08.2010 22:09

BİZE TAŞ GİBİ FORVET LAZIM TREN GİBİ SOL KANATT OKADAARRR

HALIL 28.08.2010 22:26

:mad:acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer bin kere soyluyoruz acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer

bu yonetime cok guvendik yoksa hatta bizdemi bu sene de kume dusmemek icin oynarsak yonetim istifa sesleri yankilanir bu stadda bu maglubiyetten sonra birde hamsispor yenilgisi cok olur:mad:

birolsvs58 28.08.2010 22:29

seri mağlubiyetlerin başlanğıcı bursa maçı mağlubiyetler başlamıştır ben artık maçın sonuna kadar dua etmekten bıktım maçı iyi futbolcular kazanır iyi futbolcuyu yönetim alır taraftar maça gider maç kazanısınız kasanız dolar bir futbolcuyu almayan yönetimden ne bekliyoruzki Tshabalala alamazsınız beceriksiz korkak yönetim bizim köyde 90san yaşında bir dede var onu bari kaçırmayın transferde son üç gün ha söyleyeyim bonservisi pardon bastonu elinde ben yardımcı olacam söz 90 dakika oynamazsa bile kulubede mesut hazretleriyle iki lafın belini kırarlar YAZIKLAR OLSUN ACİZ YÖNETİME

karakaplan58 28.08.2010 22:35

kardesım bu takıma acıl forvet ve sag kanat oyuncusu lazım apo ne yapsın bı defans bı forvet yapamaz 90 dk 2 transferle mutıs olur ve rahatlar

SEVDAMSIN58 28.08.2010 22:38

[QUOTE=4eylül;648233]şehir dışında olan yiğidolarım sizin için sesim kısılana kadar tezahurat yapacağım evim stada çok yakın dua edin maça gidiyorum geç kaldım maçtan sonra buradayım[/QUOTE]

varol hemserim bizde dualarimizla sizin ve takimimizin yanindayiz

SenSetik 28.08.2010 22:40

yeni geldim maçtan...takım iyi ama acil bir sol kanat birde forvet lazım..acilllll...maçla ilgili değerlendirilecek pek bişey yok...en az 1 puanı hak ettiğimiz maçı bedava 2 golle kaybettik...maçın özeti bu...

söylemeden geçemiyeceğim..[B]taraftarlık sahaya çakmak atmak, centilmence geçen bir maçta rakip futbolculara saypıp sövmek, 90 dakika boyunca küfür etmek [COLOR="DarkRed"]değildir[/COLOR]...[/B] ayrıca; [B][COLOR="Black"]tarfatarlık takımının ceza almasını gerektiren davranışlarda bulunma, 3-5 çoluk çocuğu yanına alıp maç çıkışı koro halinde küfür ederek stad etrafında dolaşma [COLOR="DarkRed"]hiç değildir[/COLOR]..[/COLOR][/B]...[B]Mübarek Ramazan günü 90 dakika rakip takıma ve futbolcusuna küfür eden, kale arkasında o ismini bile ağzıma almayacağım kendine taraftar grubu (sözde) diyen topluluğu kınıyorum...bana kalsa 1 tanenizi o stada sokmam...[/B]

YİGİDOKENTLİ 28.08.2010 22:57

takim harika oynuyor bursaspor maçinda forvet biraz etkisizdi ceyhun harika oynuyor sivasspora en az 2 transfer şart. biri defans biri forvet.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:05.