SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sedat Bayrak kendini yaktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30107)

Turan 59 14.09.2010 10:26

Cevap: Sedat Bayrak kendini yaktı

en futbolcumusun yoksa kabadayı mı ? çünkü senden futbolcu olmaz da.

58_babacan_58 14.09.2010 10:27

[QUOTE=President;651972]Memleketine karşı bilerek oynamadı bunla Abdrurahman[/QUOTE]
[B][CENTER]
LAZ GARDAŞIM O PROFÖSYONEL FUTBOLCU,O KADAR ********LİĞİ YAPACAK KADAR DÜŞMEDİ,ABDDURRAHMAN MAÇIN YILDIZIYDI,SEDAT SADECE HIRSININ KURBANI OLDU,BİLİP BİLMEDEN ÖTME BURDA....[/CENTER][/B]

kiNgSiZe58 14.09.2010 10:27

yuh be ne kadro disisi, yerine kim oynuyacak, murat mi?

DoomsDay58 14.09.2010 10:29

Böyle olması belki bizim için daha iyi olucak Sedat ın yokluğunda Murat oynuycak büyük ihtimalle oda iyi performans göstermesi halinde takıma Sedattan daha yararlı olucaktır

eintracht 14.09.2010 10:34

Hakaret etmeyelim lutfen...

Takim olarak cok duygusaliz... Taraftarimiz da duygusal, boyle olur olmaz tepkiler veriyor... Surda bu yazilari yazanlarin Sedat'tan ne farki var. Daha beter.

Sedat 5 golden sonra moral bozuklugu icinde bir hareket yapti ama keske yapmasaydi...

Abdurrahman bu takimin Mehmet Yildiz ve Cihan ile birlikte en iyi oyuncusudur, sahip cikalim. Olur olmaz laflar etmeyelim.

Biz yine bu takimla oynayacagiz ligin kalaninda, simdiden kufur etmeye baslarsaniz, yine dusmemeye oynariz. Ne olursa olsun hep destek, tam destek...

aldair 14.09.2010 10:38

yaptıklarını savunmuyor ve tasvip etmiyorum ama bana kalırsa habire gol yiyince hazmedemedi doldu ve o andada patladı.çok agrefis oynuyor bazende kantarın topuzunu kaçırıyor dünde tamamen film koptu.sedatın yerine diallonunda başarıyla oynayacağı kanaatindeyim.diğer bir açıdanda bakarsak hayrettin pazubandını yere attı diye kadrodışı bırakılmıştı şimdi sedata yönetim tarafından verilecek cezayıda merak ediyorum.

cihanakkus 14.09.2010 10:47

bu adamın ne mal oldugu belli sedat bizim defansı bırak 2. amatör takımında bile oynayamaz bu kadar laobali ve yılışık topcu zaten basarısız topcudur ... bir an önce bu adamı kapı dısarı edelim

ogz58 14.09.2010 10:50

6 maç ne demek kadrodışı bırakılması daha iyidir.Sen hemde hakeme niye küfrediyorsun hem kendini hemde sivası yaktın.Trabzon sivas a gelir elbet bizde onlara gösterelim her türlü...

cihanakkus 14.09.2010 10:54

SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..

Dün aksam oynanan trabzon macında sivasspor takımının yedigi 6 goldede sedat ın hatası var böyle bi stoper olamaz dünyada bu oyuncu 2. amatör kümede bile oynayama ayrıca sivasspor formasını sen kim oluyorsunda yere atıyorsun hem suclusun hem güçlüsün benim anlamadıgım yönetim ne iş yapıor bu adam geldiginden beri böyle hem basarısız hemde motivasyon sıfır..sedat bayrak gibi karaktersiz topcuları takıma getiren yönetimdede hata var sedat bayrak bir an önce gönderilsin eger gönderemiyorsa yönetim yada göndermiosa yönetim bir an önce istifa etsin yazık düştügümüz durumlara bakın..
en iyi anadolu takımı en kötü anadolu takımı oldu bizi bu hale getirenler ortada ve hala şovlarına devam ediyorlar dün gördügümüz gibi...sedat gibi rezil kepaze takımı umursamayan oyuncuları gönderin..yada siz gidin bu iş böyle gitmez anadolunun en cok taraftarı olan kulup böyle yönetilemez ve böyle futbolcuları kadrosunda barındırmamalı.....

bursaspor a bakın bizim gibi olmadılar calısınca oluyomus
demekki çalısmayanlar var yönetim de anlasın artık aman daralıyor kendileri için..

davudi 14.09.2010 11:02

Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..

takıma sahip çıkalım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:28.