![]() |
Cevap: Eskişehir maçı Bünyamin Gezer'in
İyi Maç yönetir inşallah
|
İnşallah tarafsız ve güzel bir maç yönetir
|
suanki mhk listesindeki en dürüst enaz sagi solu oynayan hakemi bünyamin gezer bünyamin gezer sadece hata yapiyor ama önceden talimat alip veya kendi kisisel cikarlari ugruna mac icinde kararlar vermiyor türkiye liginde bünyamin gezer e her takim ve her oyuncu ona güvenmektedir ama geri kalanlarin hicbirinin kani 5 kurus etmez.
mhk gecen haftaki yedigi pisligi busekilde temizleme yoluna gitmistir. |
al birini vur otekine bizi sevmiyorlar meselenin özü bu
|
bünyamin gezere ben güveniyorum
diğer hakemlerden daha başarılı yönetir bence biraz da fazla önyargılıyız diye düşünüyorum özellikle bursa maçında ceyhunun yerde kaldığı pozisyonda penaltı vermedi diye hakeme çok düz gitmiştik ancak akşam evde pozisyonu daha detaylı izleyince müdahalenin topa olduğunu anlamıştık öncelikle skora göre hakem yönetimini eleştirmeyi bırakmalıyız hakemin ne kadar doğru veya yanlış yönettiğini ise tarafsız gözlükten bakarak incelemeliyiz bu kararlara rağmen kazanabiliyorsak işte o zaman büyük takım olabilmişizdir demektir |
[I][B]Taraftar zaten hakemlerden şikayetçi bu haftada yanlış düdük çalınırsa hakeme söylenecekleri düşünemiyorum bile.:) İnşaallah hatasız bir maç yönetir.Tüm hakemlerimize başarılar..[/B][/I]
|
Valla benim en çok korktum takimlardan birisi eskişehirspor kalite isimleri katti kadrosuna bu hafta çok dikatli olmaliyiz çikiş maçi ariyor bu haftada şaçma dizilişle sahaya cikarsa vay geliş halimize kadirin yerine ya keita yada saido oynamali birde erman kiliça forma vermeli bu hafta sol tarafta kim oynucak merak konusu hayrettin sakat ferhat sakat ? hadi sedatin yerine dialo oynar bende sedat çok hakliydi hoça oyunculara kafayi yedirdi yaziklar olsun ligde bizim hakkimizi yiyen hoçalara trabzonspor fazla sevinmesin sira onlarada gelecek sivasda onlari kol basti yaptimizi ne cabuk unutular ben sahada gol sayisina bakmam sonuca bakarim önemli olan 3 puan valla bizim kaleci saglam oyuncu denis harika ceyhun harika mehmet nas harika suarezde güzel oyuncu bu hafta mehmetin yaninda sans vermesi lazim bizim takim yamana atilacak takim deyil görecekler yigido çikişa gececek yigido şimdi sistem kurma yolunda birde kanaman bir an önce cezasi bitsin o zaman görecekler BİZ SİVASSPORU SİVASİN YERLİSİ OLDUMUZ İÇİN SEVİYORUZ CAYİRAĞZİLİ YİGİDOKENTLİ den selamlar gardaşlarima KALBİMİZ SİVASSPOR&4 EYLÜLSPORLA ATİYOR.
|
B. Gezer Türkiye liginin deneyimli ve delikanlı hakemlerinden birisi..Polis memuruymuş mesleği..Geçen yılki maçlarımızda fena da yönetmedi maçlarımızı..İnşallah çalacağı düdükler sivassporun lehine düdkler olur..Lehine derken sivassporu korusun raki gereksiz yer sindirsin demiyorum...En azından 2 takıma da ortada bir maç yönetsin inşallah bu matan galip ayrılırız diyorum..Amma sivasspor aldığı farklı mağlubiyetten sonra istenilen futbolu oynar mı ;onu da sha da göreceğiz...Görünen köy de kılavuz istemez..Eskişehir deplasmanda kontratak futbolu oynayan bir takım..Şu anda en az bizim kadar zor durumdalar;bu maçtan en az 1 puan hedefliyorlar..Hakemin deplasmanda kendilerini fazla ezdirmeyeceğini de biliyorlar..Çünkü Bünyamin Gezer bazı hakemler gibi evsahahibi takımın lehine kararlar vern,rakibi sindiren kararlar vern yapıda bir hakem değil..En sevmediği şey oyuncuların maç boyunca kendisine fazla itiraz etmesini sevmiyor;bu konuda çok hassas ve itirazdan verdiği kartlarda çok fazla...En sevmediğim yönü de çok zor penaltı çalması..B. Gezer evsahibi takımlar tarfından fazla sevilen bir hakem değil..Ben Bünyamin hocayı deplasman maçlarınada isterim iç sahada değil..Ama yine de geçen haftaki hakemden daha da iyi maç yöneteceğine inanıyorum...İnşallah maç lehimize biter..1-0 olsun bizim olsun...
|
Bu hakemden tarafsız bir yönetim beklemiyorum.
Saç baş yolmaya hazır olun. |
bünyamin galatasaraylıdır es es e taraf tutmaz inşallah.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:04. |