![]() |
öncelikl adanaspora teşekkürler....türkiye ligleri boyle centilmen ve faırplay takımlarına ihtiyacı var...inşallah adanaspor düşmz bi daki sende berebar süper ligde mucale ederiz
|
ARKADAŞLAR,
ADANASPOR TARAFTARLARININ BU DAVRANIŞLARINI SİVAS'LILAR OLARAK TAKDİRLE KARŞILIYOR; BİZ DE ONLARI KARDEŞ TAKIM OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZÜ VE LİGDE KALMALARI YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİĞİMİZİ BELİRTMEK İSTİYORUZ. UMARIZ SENEYE ADANASPOR'U DA SÜPER LİGDE GÖRÜRÜZ... LÜTFEN TOPİCE TEŞEKKÜR MESAJLARIMIZI YAZMAYA DEVAM EDELİM... |
Koyu bir ADANASPOR taraftarı olarak Sivasspor'un şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü lig sonuna devam ettirecegi düşüncesine sahibim..Ümit ediyorum..
Umarım bir çok Anadolu takımının yaşadıgı zorlukları Sivasspor yaşamaz ve asansör takım hüviyetinde olmaz..Potansiyeli ortada bir takım olan Sivasspor'un uzun yıllar süper ligde olmasını temenni ederim.. Elbette kendi açımızdan baktıgımızda çok parlak bir sezon yaşamıyoruz ama şu yoklukta bile biz mucadelemizi sonuna kadar sürdürecegiz.. ADANASPOR düşmedi..! Sivasspor'a başarılar.. ***Aleme inat, inadına ADANASPOR..!*** |
adanaya taraftar destek verisise ligde kalır..hemde fikstur avntacı var 14 macın 9 u içerde bakalım ne olacak
SİVASLIYIZ ÇOK ŞÜKÜR |
[size=7][/size]SİVASSPOR KADAR BİZDE BU ONURLU MÜCADELESİNDEN DOLAYI ADANAYI KUTLARIZ.
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS :D [/quote] |
Eskişehirde ki SİVASSPOR'lu yiğidolar olarak ADANASPOR'a teşekkür ediyor,kalan maçlarında başarılı sonuçlar alarak küme düşmemesini canı gönülden temenni ediyoruz.Yolunuz açık olsun..
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
Ben de umuyorum ki dostumuz Adanaspor bir gün Adana'nın bütününü temsil etme şerefine nail olur.Adanaspor bu centilmenliği gösterirken Adana'nın diğer takımı Adana Demirspor'un hem bize hem diğer takımlara yaptığı çirkeflere bakıyorum da Adana'nın gururu olacak takımın Adanaspor olması gerektiğine inanıyorum ve bu centilmenlikleri için bir kez de ben teşekkürlerimi sunuyorum.
|
[quote=SENOLi]Koyu bir ADANASPOR taraftarı olarak Sivasspor'un şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü lig sonuna devam ettirecegi düşüncesine sahibim..Ümit ediyorum..
Umarım bir çok Anadolu takımının yaşadıgı zorlukları Sivasspor yaşamaz ve asansör takım hüviyetinde olmaz..Potansiyeli ortada bir takım olan Sivasspor'un uzun yıllar süper ligde olmasını temenni ederim.. Elbette kendi açımızdan baktıgımızda çok parlak bir sezon yaşamıyoruz ama şu yoklukta bile biz mucadelemizi sonuna kadar sürdürecegiz.. ADANASPOR düşmedi..! Sivasspor'a başarılar.. ***Aleme inat, inadına ADANASPOR..!***[/quote][size=6][/size]arkadaşlar inanın bizde sizin kadar adanaspron ligde kalmasını istiyoruz bunuda başaracak güçtesiniz... |
herhalde ben bu guzıde sıtede adanalıların en eskısıyım sızlerle en basta tanısma serefı bana nasıp oldugu ıcın cok mutluyum
SAMPIYON SIVASA 1 LIG YOLUNDA VE 1 LIGDE BASARILAR DILERIZ |
iyi gunde kötu gunde bu taraftar hep sızınlee .............
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:27. |